mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, October 26, 2009

korang cari aku ke??

assalamualaikum aku dengar ramai yang cari aku dari minggu lepas.. kenapa ntah?? ada apa wei?? sorry la aku sibuk minggu lepas .... biasala kan... oh ya.... dah lama tak dgr cite korang sume .... najib apa khabar? zahir sihat? farhan kau ok ke? ocan apa khabar? ashik lama tak jumpa? riju sihat ker?? rosman lu ok ke bro?? faizal macamana tekanan darah kau? eh apsal aku dok tanya orang orang ni je ek?? apa persamaan diorang ni?? kenapa dengan diorang ni?? apa dah jadi ??

diorang ni semua dalam info yg aku terima sebantar tadi tak stabil... tak tau la pulak kenapa?? ada korang tau sebab apa?? meh aku senarai kan lagi sekali orang-orang yang dah berkelakuan macam orang gila ni
  1. najib
  2. zahir
  3. farhan (sg buloh)
  4. ocan
  5. ashik
  6. rosman
  7. riju
  8. faizal
apsal ek diorang ni ?? ada sapa sapa tau ke?? kesian diorang ni memekak melalak dalam blog sampai memaki hamun saudara mara... jumpa kat mana mana kecoh...huru hara tapi akhirnya dah jadi macam ni ... apsal ek???

yang pasti muka semua merah padam... macam ada seorang pengurus pasukan bola sepak kelab inggeris masa tengah kalah tu...kalo kita perasan hidong pengurus pasukan tu ... hahah kalah warna cili merah...macam tu la diorang ni... tapi aku tak tau kenapa diorang ni ??? apa dah jadi???


aku pelik la ... korang tau ke?? tolong aku skit ... apsal ek?? apesal ek???

last sekali dengan perasaan penuh tanda tanya dan tak paham aku nak ketawa besar sebelum mengakhiri warkah aku ni...... waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakakakakakakakakakakkakakakakaka
kakakakakakakakakakkaakkakakakakakaka kah kah kah kah kah kah
kah kah kah kah kah hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahhahahahahahahahahahhahahihihihihihihihihihihihihihihihihihi
hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihuhuhuhuhuhu
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh
hohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohoho

apsal aku gelak cam ni ek?? aku belum gila tahap korang lagi.. sampai last aku tak paham... macam mana korang bley jadi macam ni....???

18 comments:

baim said...

kan aku dah bgtau minngu lepas, minggu nie chelsea top.... anyway kali nieee aku rasa chelsea top terus smp akhir musim.....

Alex Ferguson said...

sy rasa rela kalah sekarang tetapi menang trofi epl di hujung musim seperti yg berlaku musim lepas....permainan ini mmg dirancang....diharap penyokong liverfool tidak terlalu ghairah...

jali"s fc said...

saya sokong....

faizal said...

ko ni giler kesian

sayur tul... said...

alamak pe dh jd ni,aduhai,cian nye...klh ke,cm kne ayam je

najib said...

relax laa...tgu je..kite kalah smua kat away...bkn mcm korg kalah kat home..haha

FAIZAL said...

BTL 2 NAJIB.KITA BUKAN PONDAN TIME KALAH DIAM.TIME MENANG BERKOKOK SAMPAI KE PAGI

lelaki said...

kalau bukan pondan abis tu apa??

wei faizal rileks la jangan guna ayat melampau... sume kat sini lelaki n pompuan... wat pe ko nak bg tau org pasal jantina kau??

kan dah kene balik!

cantona said...

ape la kau merepek ni

peace no war said...

saya merayu kepada semua utk tidak menggunakan kekerasan bahasa yg di tulis....tq

peace no war said...

kalau boleh pihak blogger janganlah gunakan blog ini utk menyelesaikan masalah peribadi...x kan bayar hutang pakai blog kot...hahahaha

geram... said...

btul2...aku pn stju..da ckup bsabar nie!!!..bile lh korg nak tobat nth....

benitez said...

btol2..

triang taikun said...

salamm..aper gaduh nii...aku pelik betul nak gaduh pasal bolaaa...dalam epl..m.u paling kuatt..fifa dah sahkan..alex fergusen manager terbaik epl dengan rekod yang dia aderr..kedua arsene wenger..rada kee..antolotoyol tak best menr punn..m.u memg bukan lawan liverpool wat masa nii..tapi tggu thun depann..haha..msti m,eu kalah lagii sebab vidic kna kad merah..kah3.....

Anonymous said...

faizal, korg pondan, bapuk, sbb korg mmg diam time kalah laa.. hahahahah

faizal said...

ape ape jelah

Anonymous said...

kalah pun nak emo ke.......
standard la bai..........
bahan tetap bahan......

Anonymous said...

ahad nie kite tgk same2...

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."