mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Tuesday, September 1, 2009

man utd cemerlang!!!!....arsengal sengsar!!!....liverfool berpeluh!!...chelsial berbulan madu.....



Bulan madu Carlo Ancelotti dalam Liga Perdana England (EPL) berterusan selepas pasukan bimbingannya, Chelsea mencatat kemenangan 3-0 ke atas Burnley di Stamford Bridge, semalam.....

Pasukan dari barat London itu mengekalkan rekod bersih tanpa kalah atau seri semalam dengan memperoleh gol menerusi Anelka, Ballack dan Cole....(bergembira lah sehingga krismas!!....happy new year tok man utd je)....hahaha

Sementara itu, Liverfool bangkit secara mati-matian daripada permulaan hambar awal musim dengan menewaskan Bolton Wanderer 3-2 di Stadium Reebok.....

Biar pun dua kali ketinggalan, pasukan bimbingan Rafa Benitez itu berjaya menyamakan kedudukan menerusi Johnson dan Torres sebelum Gerrard menjaringkan gol kemenangan di penghujung permainan...

kemenangan ini adalah disebabkan sorang pemain bolton dikenakan perintah keluar padang.....jika tidakmesti sudah kalah....hahaha



Sementara itu, pada perlawanan dua gergasi EPL antara Manchester United dan Arsengal, menyaksikan Arsenal tunduk malu kepada The Red Devils 2-1...Gol sendiri pemain Arsengal,

Diaby pada m-63 membolehkan United menang selepas menambah jaringan awal Wayne Rooney pada m-58 walaupun Gunners mendapat gol awal daripada Andrey Ashavin,,,,

9 comments:

najib said...

maner pergi penyokong arsengal?????

tk habis nangis lg ker???...jgn nangis....sedarlah krg tk hebat...hehehe

lucas leiva said...

i love abou diaby....

we are lover...

hahaha

same header....

same set piece....

same own goal....

hahahahaha

Anonymous said...

arsenal memberi sedekah di bulan ramadhan..hahaha..

wenger said...

kalo kalah sedekah laa erk...

tp biler menang???....merdeka!!!

ronaldo said...

dah la red saitan tu dapat gol dari pemain arsengal... pastu siap dpt gol penalti ehsan dri diorang lak kalo tak gigit jari la korang...

mat ikhsan said...

la poyo betul la penyokong setan ni. menang pun ats ikhsan buat apa!!?

najib said...

ek eleh...bile da kalah ikhsan laa konon...

podaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Peminta sedekah.. said...

trime kaseh diaby... ko adela org la mulia kerana memberi sedekah bulan pose..

faizal said said...

ala.team setan memang power.tunggu chelsial mangsa seterusnya

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."