mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, August 31, 2009

selamat hari lahir


BLOG uNiLLy's mengucapkan.....selamat hari lahir kepada Nadirah bt. Mohammad Yusof31 August 1988 (21 tahun) semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta berbahagia disamping keluarga tercinta. Nadirah bt. Mohammad Yusof

26 comments:

Anonymous said...

come nyer...
ank sape ni..
hehehe..
ngorat le?

xXx said...

Selamat Hari jadi, semoga panjang umur, murah rezki,dan sentiasa berbahagia bersama keluarga tersayg..

xXx said...

Xle, jgn nk ngade2 nk ngorat2 kat sni.

r.. said...

hepi befday.. semoga bahagia disamping keluarga tercinta

s... said...

mana leh gorat.. berpunya

Anonymous said...

sapenya awek...

a.. said...

uit.. soalan panas tu.. hehe

Anonymous said...

eeEE toLNG LH..GEDIK btul..

Anonymous said...

yg penting come...
hahahaha

najib said...

aduh!!!.....

nie mesti keje ................................................................................

mangkuk tuuuuuuuu!!

Anonymous said...

sape mangkuk........................................................................................................

najib said...

mangkuk tuuu laaa....

Anonymous said...

awek sape woiii!!

xXx said...

org tu da come..., biar la.... Hahahaha. Semua diminta relax.. Hahaha..

Anonymous said...

nak tau gak.. huhu

xXx said...

tu awek aku

Anonymous said...

comer lh sgt..eeeeEEE TLNG LH... XKUASE LH!!..Tang mne COME ek...???.huhuhuhu

lelaki said...

tengok.. ni la pompuan takle terima pompuan lain dipuji.. sebab tu kita suruh korang bersatu dulu

baru cakap dia come je.. ada pompuan yang takle terima.. apa la.. bersatu la wahai pompuan unilly yang becok ni....

*ip awak sama dengan komen baking pompuan kat tajuk pasal majlis berbuka puasa tu. so jangan tak mengaku la ek... mengaku je la

Anonymous said...

hhahaha..macam mane korang tahu pmpn yg bg komen tu??...ntah2 laki yg syok kt pmpn tu then xdpt pmpn tu...orang lain kebas..alah laki pun same law isteri korang puji laki lain korang suke kew???...huhuhu...

ko aweks kecewa ke?? said...

satu lagi contoh pompuan cube porak peranda kan keadaan.. kesian nadira ni.. tak pasal pasal jadi mangsa... haha

ke memang ko ni panas ngan dia.. hehe pasal bf ko kene kebas.. haha

laki said...

suke jee...

ppuan ken gedik...

xXx said...

ntah pape la bdk pempuan kecewa nie, org puji nadira biar la, die nk lbh2 plak.. Nmpk sgt dengkinye tu... Biar la org len puji die, awk lau x ske pun jgn la komen cmtu, kan elok lau wish je bday die., nie nk cr mslh gak.. X phm btl la...

Anonymous said...

stop all this nonsense...

Anonymous said...

betol 3x

upin ipin said...

allah....allah...allah....

pemerhati bebas said...

perempuan tu kepunya ALLAH...dari ALLAH dia datang..dari ALLAH jga dia kan menghadapp..soo,,tak payak gao..

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."