mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, March 16, 2009

red saitan malu besar!!!!!

pasukan man utd dimalukan dengan kekalahan yang paling memalukan dalam sejarah bola sepak mereka apabila tewas 4-1 kepada pasukan liverpool malam semalam.

lebih memalukan beberapa rekod tercipta malam tadi....
  • alex ferguson mintak cuti 4 hari tenangkan fikiran...... (pengurus pun hampir jadi gile... ini kan penyokong unillys...)
  • dalam tempot 17 tahun ini lah kekalahan paling memalukan dan yang paling teruk di tempat sendiri!!!!!!! ambik kau..... wakakakakak
  • adalah kali pertama gandingan mantap vidic dan ferdinand bolos sehinga 4 kali... wakakakaka
  • kalah di arena sendiri
  • van de sar... dibolosi sehingga 4 kali setelah sekian lama...
  • rekod tanpa kalah lebur..setelah pertahankan untuk sekian lama walau pernah tewas pada awal persaingan dulu
  • zahir, najib dan rakan rakan sepi tanpa berita......... nangis lepah habis game...
ada ker tuk team red syaitan ni diaorang gi nangis???
dah la gi maulud kat masjid malabar tak habis lagi dah lari.. sanggup kerana red saitan dah memanggil....last sekali...kalah!!!!

pada muke korang!!!!!!

balik balik komen yang aku dengar... kalah pun kat atas..kalah pun kat atas..kalah pun kat atas..kalah pun kat atas..kalah pun kat atas..kalah pun kat atas..kalah pun kat atas..kalah pun kat atas.. jawapan aku senang jer....

atas pun leh kalah gak!!!!atas pun leh kalah gak!!!!atas pun leh kalah gak!!!!atas pun leh kalah gak!!!!

tak malu ker?????????????????

chelsea terus garang!!

pasukan chelsea terus garang dan mengekalkan rekod tanpa kalah bersama pengurus baru mereka... syabas... !!

aresengal bangun dari tido!!!

pasukan aresengal yang sepi dan menjadi satu satunya pasukan pakar seri bagai bagun dari dibuai mimpi untuk membuat kejutan dengan memenangi perlawanan menentang pasukan belasahan blackburn 4-0

Man Utd 1 - 4 Liverpool
Arsenal 4 - 0 Blackburn
Bolton 1 - 3 Fulham
Everton 3 - 1 Stoke City
Hull City 1 - 1 Newcastle
Middlesbrough 1 - 1 Portsmouth
Sunderland 1 - 2 Wigan
Chelsea 1 - 0 Man City
Aston Villa 1 - 2 Tottenham

21 comments:

the blues said...

red saitan minum clasberg...jadi sengal...
wakakakakakakakakakaka

Sha-Bie said...

wei sapa yang kutuk MU aku nie!!!!korang tunngu jer lah 'Red Saitan' tu keluarkan saitan sebenar!!!!!

bukhary said...

Pasukan paling FOYO dalam BPL dimalukan oleh pasukan LIVERPOOL saya!..gembiranyeeee dalam hati....
berhakhakhak!!!

mUTD said...

bo,bukan ko yang maim pon dalam liverFOOL tu..wat rilek sudah

rafa said...

btul ckp bukhary...
team paling poyo's
kalah teruk...
mmg memalukan...
wakakaka

najib said...

hahahaha...
tgk smua dengki gan man utd....
kalah jer kuar berite...
kalo menang xde lak kuar berite....

wait n seeee.....

kalah sekali sekala xpe jgn kalah selalu.............

Anonymous said...

kalah sesekali teruk teruk takpe??? dari kalah tipis.......

aku puas red saitan kene sondol ngan botol carlsberg wakakakakaka

bukhary said...

boleh la liverpool....main dgn team cap ayam....hakhakhak!!!

Anonymous said...

mcm lah liverpool tk pernah kalah ngan mu tmpt liverpool.ape la lu org.tarak otak ka

Anonymous said...

chelsea kalah ngan mu tak kuar dalam blog pun.jgn pentingkan diri sendiri.mana korang tau mu 2 syaitan.korang pernah tgk syaitan ke.

pontianak harum said...

mu tu kan ada logo saitan


red devil= red saitan???

kenapa persoalkan lak??

ko nak backup saitan ke?
hehehehehe

bukhary said...

liverpool ms 2 bknnye poyo mcm ma.utd...ckp bsr mcm rooney cakp boleh mng dgn mudah dgn liverpool sblm game...tp hakikat kita kene terima jgk kan...
da nama po red devils....
makna dlm B.I= Syaitan Merah...
ada fhm ka..
huhu....

carlberg said...

aku penaja liverpool dr kecik spai die org mati....
smua peyokong n pemain liverpool suke kat aku!!!....hahaha

CARLBERG minuman kegemaran liverpool.....

Anonymous said...

wakakaka ... apa ni wei...

aku baru jer pasang niat nak sokong liverpool

cancel laaa buat apa nak sokong carlsberg.... wekkkk

chelsea jer bagus...

anti ball... said...

hentikn la menyokong pasukan bola org..hehehe...
satu saitan... satu calsberg....
eeee...pas2 korg duk kutuk sesame sendiri...insaflah wahai saudara2 ku...

Anonymous said...

ala semua team pun syaitan,kafir.so jgn perbesarkan.....

tony blair... said...

oit antiball...hehe

ni tuk keseronokan laaa....

kalo nk sokong pasukan kat msia mmg xbole...
so pasukan luar negara je kiter bole nk sokong...hehe

setan ke carlberg ker tu dieorg punya pasal laaa...

anti bola no 2 said...

hey tony blair apsal pulak xboleh?..korg duk main futsal sibuk suruh orang datang sokong...kalau pemain malaysia ade penyokong mesti malaysia pun hebat la..duk sokong orang lain buat apa...kafir plak 2...hahahaha isu hangat...renung2kan

bukhary said...

udah2 la korang....
janji liverpool da lunaskan hutang pada man.utd....
puas hati aku...
kita p0n just 4 fun jerk....
xde pon lebeh2 yerk ANTI BALL..

Anonymous said...

malaysia boleh.umno boleh.bola sepak boleh.janji jgn ada kes main belakang.bola sepak malaysia the best

Anonymous said...

siot jer ek??...umno xbole laa....
keadilan pun xle...
kmj pun xleh...
hahaha

hidup BEBAS!!!

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."