mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, March 16, 2009

tahniah buat sdr majid dan pasangan

BLOG uNiLLy's mengucapkan.....selamat pengantin baru kepada Abdul Majeed Bin Veerankutty (12 disember 2008) semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta berbahagia hingga ke akhir hayat...amin

10 comments:

Sha-Bie said...

HA...MAJIDDAH KAWIN!!!....TAK TAU PUN...FUH CERITA GEMPAK NIE...HAHAHA. APA PUN SELAMAT PENGANTIN BARU MAJID...

Anonymous said...

ermmm walaupun kejutan...
satu tindakkan yang bijak...

tahniah majid!

bukhary said...

bila majid kahwin???

Anonymous said...

tak kisah pun.org yang tulis ni hati busuk dengki.bila team dia kalah tknak pun tulis....dunia.dunia.dah nak kiamat agaknya

najib said...

oit komen kat atas ni mcm da sesat jeee....heheheeh


tp apepun majid ko wat kejutan laaa....12disember ko da kawen....
tp dulu ckp kawan jeee....ishk...

SELAMAT PENGANTIN LAME!!!

arejug said...

SELAMAT PENGANTIN BARU.

pening.... said...

betul ke?? bile? kenapa? macamana? dengan sapa? kat mana? panggil sapa?

Anonymous said...

Huh..bagus majid.masa hari keluarga 25 disembaer cakap bakal isteri je...tapi daj jadi isteri rupanya.kejutan betul. apapun..Alhamdulillah dan tahniah majid

Anonymous said...

MMMM NI LA DIE BUDAK SKG ISTERI DH PREGNANT BARU NAK BG TAU DH KAWIN..PAPE PN TAHNIAH LA,SMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT...

Anonymous said...

majid...majid... aku puji tindakan ko, tapi ko xpatut sembunyikan pernikahan ko, sblum msuk blog dh byk fitnah aku dgr, spttnya ko bangga dpt isteri yg sangup terima ko seadanya, papepun tahniah la, semoga murah rezeke dan berbahagia ke anak cucu...

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."