mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Thursday, February 26, 2009

kami yakin dengan pilihan kami!

pengurusan skuad uNiLLy's menyangkal dengan tomahan yang dilemparkan oleh pasukan junior f.c yang merasakan mereka dipermainkan dan dirbudak budakkan.

menurut sdr Razali " kami membuat pemilihan berdasarkan persembahan yang kami teliti sebelum ini ..... dari apa yang kami perhatikan calon yang sesuai untuk dijadikan penjaga gol ialah sdr Nasir sendiri dan sdr pudin.

bagi kami ... kami yakin pada kebolehan anda! cuma anda perlu yakin terhadap kebolehan anda sebelum turun selaku pemain uNiLLy's f.c terlebih dahulu. keyakinan pada diri sendiri adalah penting bagi memastikan semangat untuk mencapai sesuatu berterusan!"

sementara itu penolong pengurus sdr najib menyokong apa yang dilakukan oleh pihak pengurusan. katanya "kami amat teliti... kami yakin pasukan junior mampu pergi lebih jauh berdasarkan congakkan yang kami lakukan sebelum ini... percayalah!!!"

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."