mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Thursday, February 26, 2009

peminat diseru turun beri sokongan!!


sdr salim selaku penyelaras kelab penyokong uNiLLy's f.c merayu agar warga unilly dapat meluangkan masa untuk bersama sama menyokong pasukan kita pada kejohanan piala KIMMA ahad ini. katanya " pada tahun lalu kehadiran penyokong kita boleh dibanggakan . terima kasih pada yang sudi meluangkan masa.. diharap lebih ramai lagi hadir memberi sokongan pasukan kita ini!! "

sementara itu saudari ina yang juga bertindak selaku penyelaras kelab ini berharap agar wanita juga tidak ketinggalan untuk hadir memberi sokongan katanya "kepada wanita... anda juga dijemput.. tak semestinya lelaki sahaja yang kami jemput! pastikan anda hadir memberi sokongan kepada pasukan kita. pada tahun lalu kehadiran wanita juga boleh dibanggakan. di harap anda dapat bersama kami! terima kasih!!!!"

3 comments:

man said...

UNILLY!!! UNILLY!!! BOLEH!!!

najib.... said...

aku harap kak saly kiter dtg wat mcm gepima aritu...

Anonymous said...

yeahhhh!!! hidup sally chellom....

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."