mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Saturday, August 16, 2008

syafiq cemerlang


sdr syafiq yang diberi tugas untuk menggalas harapan dibahagian serangan unillys junior nyata tidak menghampakan apabila beraksi cemerlang dan menyempurnakan tugas yang diberikan. pemain muda yang berbadan kecil ini nyata meresahkan benteng pertahanan unillys f.c setiap kali serangan dilakukan. kenyataan ini disokong sdr Jaafar yang berpuas hati dengan aksi pemain muda ini.. katanya "syafiq masih muda dan mempunyai masa depan yang cerah.. sekiranya dia terus berusaha gigih.. pasti akan menjadi pemain harapan negara satu hari nanti.. ini bukan mustahil.. kita sepatutnya berbangga memiliki pemain muda yang berkualiti sebegini di kem unillys!" tambahnya lagi "saya harap sdr syafiq lebih berhati hati semasa hari kejohanan nanti bagi mengelakkan dicederakan oleh pihak lawan kerana saiz badan nya yang kecil!" apa pun selamat maju jaya kepada sdr syafiq!

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."