mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Saturday, August 16, 2008

kami bersedia!rata rata pemain kedua pasukan yang ditemui begitu bersemangat bagi menghadapi kejohanan GEPIMA kali ini. selepas tamat perlawanan satu seisi perbincangan diantara kedua pasukan bagi memastikan segalanya berjalan lancar. nampaknya setalah undian dijalankan dan lawan sudah diketahui..tapi pemain pasukan kita bersiap sedia bertemu dengan sesiapa sahaja walaupun pasukan anak mamu (juara KIMMA) tersenarai dalam kumpulan A bersama unillys junior begitu juga unillys f.c yang tersenarai dengan my team f.c (naib juara KIMMA) . kedua dua pasukan jelas tidak gentar dengan kehebatan pasukan lawan dan bersedia menerima cabaran sesiapa sahaja! syabas anak muda unillys! Kejohanan kali ini juga diwanai dengan kehadiran satu lagi pasukan malbari dari johor iaitu jemaah malbar johor yang menghuni kumpulan c bersama unillys f.c!

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."