mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Saturday, August 16, 2008

jom ke futsal GEPIMA! -ketua kelab penyokong unilly's

seluruh warga uNiLLy's sekali lagi diminta agar ramai ramai turun ke Shootout segambut bagi menyokong 2 pasukan kita iaitu unillys f.c dan unillys junior! anda diminta hadir ke gelanggang perlawanan pada jam 9:00 pagi dan kejohanan dijangka akan berlangsung sehingga jam 6:00ptg. diharap agar sesiapa yang punyai kelapangan agar turun memberi sokongan padu kepada pasukan kita kali ini! agar mereka bersemangat dalam menghadapi lawan mereka! sementara itu kelab penyokong unillys telah ditubuhkan bagi memastikan sokongan tidak berbelah bagi kepada pasukan kita. ketua kelab penyokong unilly's (KPU)sdr Salim telah melancarkan gerakan sokongan padu kepada pasukan unillys dan sedang mengumpul seberapa ramai penyokong untuk ke shootout segambut. kenderaan juga disediakan! sebarang pertanyaan sila hubungi ketua (KPU) sdr salim di talian:
019-5552319

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."