mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Tuesday, February 9, 2010

Kejohanan Bowling uNiLLy's kali ke -4


sukacitanya dimaklumkan pihak pengurusan program bowling akhirnya telah menetapkan bahawa kejohanan bowling uNiLLy's kali ke -4 yang ditunda sebelum ini di tetapkan pada :

Tarikh : 7 March 2010
Hari : Ahad
Waktu : 10:00 Pagi
Bayaran : RM 10.00 setiap pemain
Tempat : Kompleks Fajar, Kepong

  • kejohanan ini terbuka kepada semua warga uNiLLy's yang berumur 15 tahun keatas
  • terbuka kepada peserta lelaki dan wanita
  • terbahagi kepada 3 kategori :
-Terbuka lelaki
-Veteran lelaki
-terbuka wanita

  • Hadiah bagi juara , naib juara dan tempat ketiga setiap kategori
  • Hadiah Perseorangan lelaki dan wanita
  • setiap pemain akan diundi dan ditentukan pasukan mereka seperti kejohanan sebelum ini.

disamping itu beberapa program sampingan turut akan diadakan bagi memeriahkan majlis:
sebarang pertanyaan sila hubungi:

Najib- 017 207 5298
zahir- 012 978 6077
Razali- 012 690 8244

Pendaftaran kini dibuka!!!!
sila sahkan segera penyertaan anda mulai sekarang!!!

14 comments:

najib said...

kaunter terakhir akan dibuka pada hari perkahwinan badang UNILLY nordin....ok...aha

::Sha-be:: said...

aku nak bg satu cadangan...dr pengalaman bowl sblum nie aku ada nmpak satu kekurangan...iaitu...semasa program kita berlangsung..aku nampak ramai yg bawak anak2 kecik...bawak anak bukan nya masalah...lagi bagus..ini salah satu program yg boleh digunakan tuk merapatkan ahli keluarga sekali gus..but apa yg berlaku ialah semasa ibu bapa sedang bermain dan memberikan sumbangan kepada kumpulan masing2...kanak2 nie kerkeliaran terutama di kawasan yg bahaya...ada kanak2 yg teruja tengok bola bowl keluar dr 'tempat bola tu keluar'( aku tak tau nama tmpt tu...) smbil tadah tangan tuk sambut bola tu...dimana kanak2 nie tak tau bola tu sngt berat n boleh m'yebabkan kecederaan...ada yg berlari berkeliaran n tanpa kita sedar ada yg dah keluar pun dr kawasan bowling n bermain di kawasan shoping kompleks ..dimana sngt2 bahaya memandangkan skrg nie banyak kes culik kanak2...sbgi seorang ibu aku mmg takut sngt perkara nie berlaku terutama dlm keluarga kita....so aku nak cadangkan kpd ajk tuk tubuhkan satu 'Kid's Squad' yg berfungsi khas tuk menjaga kanak sahaja...Squad ini ditugaskan tuk fikir n jalankan program yg sesuai tuk kanak2 supaya mak bapak boleh memberi sumbangan kpd kumpulan masing2 dgn hati yg tenang...kepada ibu bapa yg ada maid boleh lah beri sumbangan untuk meminjamkan 'maid' mereka kepada 'kid's Squad' team nie...antara program yg sesuai ialah...mewarna, program arobik kanak2, atau apa2 program yg fun tuk kanak2....ini cadangan jer...klu tak sesuai pun tak pe..but buatlah sesuatu demi keselamatan anak2 kita tu...

kabhi kabhi said...

bagus gak cadangan .. tapi bape ramai yg ada maid yg sanggup nak jaga sume anak anak.. n tempat yg sesuai tuk kita peruntukkan tuk kanak kanak pun agak terhad sbb setahu aku kawasan bowling kat fajar tu bukan basar sangat .. apa pun aku harap najib pertimbangkan cadangan sha-be ni.

najib said...

ting tong...!!...

mmg ada cadangkn tuk wat program tuk kanak2...tp "KID SQUAD"??

ade saper2 bole tlg tk???
kepala aku byk nk kene handle susah laa...tlg laa volunteer!!..hehe

ocan said...

volunteer xmau la jib,kasi aku part time la,aku leh ngaja bdk2 tu..hahah satu kpale 10inggit la..heheh

::Sha-be:: said...

ok memandangkan aku mmg tak pernah menang pun main bowling nie...n aku mmg betul2 tak tenang nak main pun bila aku tengok bebudak main di tempat yg tak selamat, so aku jadi sukarela yg pertama...so sapa lagi nak join aku? kpd warga suami yg ada bini2 yg tak minat bowling...dr korang simpan bini korang kat umah baik hantar tuk tolong2....

::Sha-be:: said...

list nama ajk Kid's Squad Unilly:

1.Noor Shahbina Omar
2.Noor Azizah Omar
3.
4.
5.

sila sambung isi nama siapa yg b'minat nak join Kid's Squad nie...

najib said...

list nama ajk Kid's Squad Unilly:

1.Noor Shahbina Omar
2.Noor Azizah Omar
3.najib dayang ali
4.
5.

sila sambung isi nama siapa yg b'minat nak join Kid's Squad nie...

najib said...

ade org permainkn name aku nie!!!

Anonymous said...

buat apa peningkan kepala diaorang... anak sendiri pandai lah jaga...apa2 pun aku bangga dgn team korang...

Anonymous said...

najib bukan saja pandai jaga tandas.. die jugak pandai jaga bdk2...hehehe....

syalin zulkifli said...

tarikh ttp x dinyatakan?

najib said...

sbnrnyee jali ckp jgn buat tuk ppuan...korg serang die laa..hahahahahahahahaha

syafiq irfan bin mohd raffi- JB said...

salam.. saya syafiq irfan dari Johor saya ingin mencadangkan untuk menambahkan satu lagi kategori iaitu 15-10 tahun.. sayer terral men bowling tau!! teringin sesangt nkmasuk tournmt niee... bkn saye sorang je,saye sbnrnye mewakili kkwn len yang banyk lg bakat terpendam...!! harap pihak ajk dpt memakbulkn impin saye... sekian... yang mengharappp..plss la kaka2 sume..

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."