mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Tuesday, February 9, 2010

T-shirt uNiLLy's

Kepada sesiapa yang berminat untuk memesan T-shirt uNiLLy's boleh lah berbuat demikina mulai sekarang setiap T-shirt hanya dikenakan RM25.00 berserta nama di T-shirt berkenaan
T-shirt lengan panjang untuk wanita juga disediakan berharga RM 28.00 setiap satu beserta nama.

harga T-shirt yang sebelumnya RM32.00 setiap satu mendapat 'sponsor' RM 7.00 dari beberapa wakil uNiLLy's

kepada sesiapa yang berminat sila hubungi :

Razali- 012 690 8244
Najib- 017 207 5298
zahir- 012 978 6077

23 comments:

Anonymous said...

Round neck k?

blogger said...

kolarr

jd x????? said...

leh cye ke jd tshrt ni,em??????

najib said...

kiter da pkai daaa..jgn tkut...msti jd..hahaha

man said...

baju superb..

Anonymous said...

pmpn nyer ade kolar gak kew??
law lengn pjng aku rse lg cun law xde kolar...

Anonymous said...

bleh wat baju kebaye unilly's tok ppuan??

anti kebaya said...

kbye???..erm xperlu.. kbya nt nmpk bentuk bdn wtpe!!!..xpyh!!..

Anonymous said...

saper sponser rm7???hahah..suke ati jee...rm30 la baju!!

blogger said...

ko ni jgn ckp mcm kel... boleh tak??? kejap ckp 25 kejap ckp 30.. amende ni???

Anonymous said...

ppuan nya tulisan kat atas juga ke??? pakai tudungkan tak nampak???

najib said...

pesal lak ko ckp cmtu...ken kite da bgtau awal2...kalo ade sponser bru kite krgkn harga!!

::Sha-be:: said...

tq sesangt kepada warga muda unilly yg usahakan p'hasilan baju unilly nie...so kpd warga unilly yg lain plz lah jgn tambah peningkan kepala diorang nie dgn nak pilih2 design yg mcm2...just order ikut standard yg diorang dah hasilkan je...senang...yg pompuan..penting sngt ker nak nampak nama...dah kita pakai tudung nak buat mcm mana?...tak kan nak tulis nama kat bahagian perut pulak kot...kpd ajk pulak...apa2 masalah dalaman jgn bincangkan n kutuk sesama sendiri kat sini...m'buatkan org rase kurang yakin dgn team korang jer..sedangkan usaha korang nie mmg patut di puji n dibanggakan....

najib said...

design baju tuk ppuan mmg lain skit laa...tgu laa...nti kite tunjuk...

Anonymous said...

apa lah mrs sha-bie.... kalau tak nam tulisan unilly.. baik tak payah beli....

Anonymous said...

pakai aje t-shirt warna hitam....

Azimah Mohd :) said...

2 my b cadangan dr gurl je.. lau xle nak wat tuk tshirt kali nie..my b pbaikan utuk mase akan dtg..mmg btol.. lg selesa lau xde kolar sbb pakai tudung..logo unilly 2 n name ltk kat bwh blah dpn ke or lengan..nk letak kat perut pn cntik gak dr kat ats 2 hehehe..sbb xnmpk...penting logo 2 kene nmpk la..lau xnmpk, baik bli tshirt kat kdai dua inggit pkai same je..hahaha..

diaNa roSe said...

ah btul btul btul...aku stju gn agma..law pmpn..bju lengn pjg n truk nme kat bwh...aru cun..law ltk nme kt ats..aku pn akn pk 10 kali sblm bli..mbzir jew... cub lh wat ln skit...mmg lh kte pkai tudg..tp kte pn nk gak nmpk nme gn logo ken..tu lh motif pkai bju same... law x baik xpyh same ken... huhuhuhu...

::Sha-be:: said...

semua nak promote nama jer lah yek...betul tu but tuk yg akan dtg punya keluaran lah kot...dan aku rase maksud ajk ialah nama masing2kat bahagian atas tu...sbb tu aku tanya penting sngt ker nama tu nak nmpk? tapi klu logo n nama unilly tak nampak aku pun tak nak beli... klu aku silap sowriii lah ye..

najib said...

ok...tp jali ckp knp nk wat tok ppuan???korg serang die laa..hahaha...baju nie die yg handle..haha

Azimah Mohd :) said...

argh!!! pandai la ko nie jib..die ckp ko handle..ko plak ckp die handle..

jali said...

nampak sendirikan siapa kaki penipu , kaki fitnah.. tau kan.. tak lain tak bukan najisb

diANA roSe... said...

korg mmg xbis2...eeeEE...loooose btul...

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."