mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, December 9, 2009

tahniah buat skuad Bowling uNiLLy's


Pasukan uNiLLy's terus mencipta nama diarena sukan selepas mendapat naib johan dalam kejohanan Bowling anjuran PERMIM yang diadakan di Times Squere, Kuala Lumpur ahad lalu.

uNiLLy's telah menghantar 3 pasukan bagi menyertai kejohanan tahunan ini. Alhamdulillah ketiga tiga pasukan menunjukkan perestasi memberangsangkan!

Kejohanan kali ini juga buat pertama kalinya dalam sejarah pasukan uNiLLy's tampil dengan T-Shirt baru yang diperkenalkan. Ketiga tiga pasukan cukup bersemangat dengan penampilan kali ini.

Selain dari itu Wakil dari uNiLLy's B sdr Zahiruddin mendapat markah kedua tertinggi dalam kejohanan. Tahniah buat semua !!

menurut pihak penganjur 20 pasukan menyertai kejohanan kali ini.



(pemain pasukan uNiLLy's A dan uNiLLy's B sedang beraksi)

Pasukan uNiLLy's A (mendapat tempat ke-4)
  1. Jaafar
  2. Razak (sunway)
  3. Rashid
  4. Tasryif
Pasukan uNiLLy's B (mendapat tempat ke-2)
  1. Najib
  2. Zahir
  3. Roslan
  4. Ismail (man)
Pasukan uNiLLy's C (mendapat tempat ke-5)
  1. Razali
  2. Jabir
  3. Jabran
  4. Kadir

Tahniah buat semua!

13 comments:

Anonymous said...

bravo unilly's B!!

em... said...

aduhai...npe x ltk mrkh,bru la best,leh tw spe mrkh plg rndh

om... said...

heheh takpe biar aku umum markah paling rendah dan juga yang menjadi punca

unilly a: tasryif
unilly b: najib
unilly c: jabir

hahahahahaha punca punca!!!

em... said...

rpe mrkh diorg,dgr cte x lbh 310 pn,tul ke????/

yu said...

310 per?? 200 je...

najib said...

aku 317 laa..hehe...

tasrif gn jabir yg tk lepas 310..haha

tp aper2 pon aku ckp laa...kiteorg menang sbb 2mat punca(jali & tasyrif) xde dlm team aku...hahahaha

tgk dsbbkn dieorg gak dua2 team tk de dlm top three..hahaha

dieorg laa punca sbnrnyeeee...hahaha

em... said...

ptt la......cian dua team lg 2,tp ko pn punca la sbb klu tak team ko mst dpt no1,hehe.so ko pn punca la

jali said...

apa pulak aku>?> tolong sikit la najib,, aku nyer point kalo masuk group ko dah boleh jadi juara.. ko ni ada skola ke tak??

ko la punca!!

najib said...

jd juara kalo ko ade??????....

jgn merepek laa...ko tu sentiase punce dlm bowling laa...haha...ko bole main amazing race jeee..sbb ko bole lari gn kelajuan yg tk terhingga mgunakan kuasa dlm perut boroi ko tu...

hahahahahahhaa

santan clouds said...

hohohoho meri krismes

dIANA roSe... said...

hahahah..kaum laki msih xbis2 gado nmpk??...bnd kecik jew pn..gado sal punca2???...aiyooo cm budk2 ar....isk2... laki2...pavom kuty...

liana said...

Tahniah!!wat pasukan unilly a,b,c.

jambu fc(fan club) said...

kita kena berbangga dengan pencapaian mereka ini...disebabkan mereka inilah sekarang nama UNILLY's makin dikenali,digeruni dan dihormati ...so marilah kita bersama-sama menyokong dan memberi semangat kepada mereka...insyallah mereka akan sentiasa membawa nama UNILLY's sehingga ke peringkat yang kita pun tak akan tahu...hehehe

hidup JAMBU UNILLY's!!!

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."