mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, July 27, 2009

jom sertai EPL fantasy permier leauge


kepada semua warga unilly... kemeriahan EPL kembali.. jom sertai kejohanan ini di table liga uNiLLy.. kita tengok siapa manager paling hebat tahun ini. setiap nama hanya satu sahaja pasukan..tak boleh macam tahun lepas sampai 2-3 pasukan seorang...
sila ke laman web http://fantasy.premierleague.com
creat pasukan anda... dan sertai table liga uNiLLy's sekarang!!!

password untuk sertai liga uNiLLy's 512899-115310

9 comments:

bekas juara said...

hahaha...

gune 2 @ 3 team pun jdkn alasan ker??...hahaha...da minda tk bgus ngaku je laaa...

arejug said...

EPL POWER LEAGUE punya code...

516051-115856

man kacak said...

excuzeeeeeeee me....! i'm the former champs ok..

baim said...

weiiii bekas juara konon.. klu nak bertarung 1 to 1 lerrr... 2@3 lwn 1 sapapun akn kata tak adil... bak kata pak pandir, ada akai, pakai....

man kacak said...

itu ayat untuk looser... ada akai, pakai..! hahahaaha.

Anonymous said...

lawan boss nampak....

Anonymous said...

ada tak code utk BARCLAYS Fantasy dan Unilly 09/10

Anonymous said...

utk Ex DKN 06/09 punye code ada tak

Anonymous said...

Bakal juara utk kali ni mesti petronas fc

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."