mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, June 15, 2009

Tresure Hunt uNiLLy's @ cherating

Blog uNiLLy's dengan sukacitanya ingin mengumumkan satu program Tresure Hunt uNILLy's @ Cherating akan diadakan pada bulan julai ini.

program yang akan dikendalikan oleh sdr Tasrif , jaafar dan rakan rakan ketika ini dalam perancangan dan akan diumumkan mengenai tentetif program tersebut dalam masa terdekat melalui blog uNiLLy's ini!

info terkini mengenai program ini ialah...
  • setiap kereta akan diwakili 4 peserta
  • perjalanan dari batu caves ke Cherating
  • tempoh program 2 hari 1 malam
  • anggaran kos setiap peserta dijangka RM85.00 setiap peserta termasuk makan dan penginapan serta program program yang akan dijalankan di resort tersebut
  • kos RM85.00 bukan kos muktamat.. pihak penganjur akan berusaha mendapatkan 'sponsor' dari beberapa pihak yang ketika ini menyatakan hasrat untuk membantu kami melalui program ini.

kepada wara uNiLLy's anda dialu alukan untuk memberikan sebarang pendapat @ komen bernas melalui blog ini bagi memastikan program berjaya dan berjalan lancar... kepada yang berminat.. sila pastikan rakan sepasukan anda....

p/s belum dapat dipastikan program ini untuk lelaki sahaja atau terbuka kepada semua... harap maklum

23 comments:

najib said...

aku first daftar name....!!....

aku nk jd peserta jeee...

xnk jd ajk pe2...

aku nk rehat....hehehe

baim said...

aku pun exited nak join, tp hrpnya tarikh sebenar dpt diumumkan segera bg mengelakkan conflict. bulan julai kira cantik kos wife aku tgh cuti....

Anonymous said...

asik2 tok laki jew?? pmpn nk wtpe??... arap2 pmpn pn bole join!!!....

Anonymous said...

pompuan wat la aktiviti kuih tradisional...aku smpi skang pun x tau la ape kuih2 tradisional malbari nie...

zahir said...

aku nak join...
tp biarla satu team 5 ow best skit

najib said...

btol2....aku rase 5org laaa bru muat 1kete....hehehe

Anonymous said...

razak

Kita tidak beritahu yang perempuan tak nak boleh follow

Anonymous said...

Kita tidak beritahu yang perempuan tak nak boleh follow??....pe punye ayt lh nie...skola mne dlu??...kikiki

Anonymous said...

hahahahaha ayat terabur!!!!

Anonymous said...

haha razak sejak kawin tatabahasa dah lari...

Anonymous said...

hrp2 dpt bgtau tarikh bile nak buat..

Anonymous said...

pmpn mestilah leh ikut sb diorg yg byk msuk universiti jd otak geliga dan lg duduk kete aje. napelah korang ni nak sisihkan pmpn selalu. kesian diorg.

Anonymous said...

biarla pompuan join.... cian mak aku keempunan nanti....

pemerhati bebas said...

apa yg sy dapati mmg kebykan program yg dianjurkan pro lelaki....diharap pihak penganjur lebih peka terhadap apa yg sdg b'laku.
tak kan la nk bg pompuan jg anak je....give them chance....diorg pun nk enjoy!

pemerhati x bebas said...

bkn ape....... kaum hawa dilihat ssh untuk mengikuti acare nie... coz ia melibatkan 2 hari... tp ape pun sy harap pganjur dapat wat yg terbaik untk membolehkan kaun hawa mgikuti program ini...

pemerhati terbebas said...

hehehe...bkn xnk bwk kaum hawa....tp .........hehehe
lebih baik ppuan jgn ikut laaaa...kite bkn g sane pastu blk aritu gak....kite tgl sane...so bile ppuan ikut akan ade masalah bilik...hehe...ppuan unilly nie da laaa tk bersatu mcm laki...hehehe...(jgn mara)....lg 1....anonymous!!....ppuan mmg byk masuk U sbb dieorg rajin nk blaja tp otak dieorg tk geliga laaaaa....sbnrnye otak laki jauh lebih baik dr ppuan...cume dieorg tk nk gune jeeee....malas!!!

Anonymous said...

jangan beri alasan....berapa banyak dah unilly buat program????? berapa kali perempuan????? lelaki langsung tidak memberi chance ????

presiden kaum hawa UNILLY said...

perempuan jom kita wat program sendiri jangan harap laki

diaNA ROse... said...

btul2.aku mmg panas gn laki2 nie..asik2 pgram tok korg jew..bajet bgus ar....erm ingt ape pmpn xle nk enjoy kew!!!.... nt2 korg...oooOO da pndai ek... pd smua wrge pmpn kte akn pastikn pasni kte xsshkn lg...jom kte wat prgrm sndri....

Anonymous said...

program jage baby la yg ppuan leh anjurkn...

Anonymous said...

harap korg arrange tok pempuan skali nk join nie...hey bukn korg yg leleki pn satu ketika dulu baby ke...kesin time 2 korg harapkn pempun...hehehe...nk join duh

Anonymous said...

harap korg arrange tok pempuan skali nk join nie...hey bukn korg yg leleki pn satu ketika dulu baby ke...kesin time 2 korg harapkn pempun...hehehe...nk join duh

Anonymous said...

harap korg arrange tok pempuan skali nk join nie...hey bukn korg yg leleki pn satu ketika dulu baby ke...kesin time 2 korg harapkn pempun...hehehe...nk join duh

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."