mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Sunday, June 7, 2009

Terima kasih pada semua

Blog uNiLLy's mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga buat semua insan yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam menjayakan Futsal uNiLLy's kali ini.

sebagai rakan penganjur Blog uNiLLy's amat menghargai sumbangan dari para dermawan yang bermurah hati untuk meringankan beban kami dalam menjalankan program yang cukup berjaya ini... semoga Allah terus memurahkan rezeki anda sekluarga...amin.

kepada kru penganjur... hanya Allah s.w.t sahaja yang dapat membalas budi anda semua.. terima kasih kerana membantu kami dalam menjayakan program ini.tidak lupa juga kepada pembantu pembantu blog unilly's yang bertungkus lumus dalam mengemaskini kan perkembangan terbaru dari sport planet..

akhir sekali tahniah buat sdr najib dan rakan rakan diatas penganjuran program yang cukup gemilang dan berjaya.. semoga kita dapat mengadakan lagi lebih banyak program selepas ini .....

kami juga ingin memohan ribuan ampun dan maaf sekiranya ada kekurangan dan kesilapan dalam kami mengendalikan program ini
sekian...

p/s blog unilly's akan bercuti sehingga 10 jun 2009... harap maklum!

12 comments:

Anonymous said...

kire ok r juventus juara tahunn ni
hahahahahah

hahaha said...

blog pun nak rehat...

Anonymous said...

beselah blogger tengah kecewa celsea kalah teruk

Anonymous said...

biar btl blogger bercuti???

the blues said...

hahaha aku kan dah cakap .. chelsea takde target pun.. cume kalau ada nasib tu ada laa... so aku tak kecewa pun...

apa pun aku puas hati sgt sgt sebab dapat kalahkan liverpool pasukan yang team yang rasa diri diorang pun tak lepas...hahahah


kesimpulannya chelsea tetap hebat... ac milan patut berterima kasih kat chelsea sebab kalahkan liverpool!!!

the blues said...

aku nak pi bercuti sebab dapat kalahkan liverpool... hahaha

managment kitorang takde target.. so bile dah lepas dari apa yg target kire hebat.. so manegment chelsea nak bawak player g cuti...

jgn marah....hehe

bukhary said...

Tahniah pada pasukan Arsenal...

Anonymous said...

kecewa sikap pemuda malbari ms futsal aritu..
ade ke patut isap rokok walaupun ade ramai org2 tua??
ini ke pemuda malbari??
renung-renungkan la..

sejuk said...

blogger cuti kat mane ekk...rase2nye aku tau kot..hehehe

Anonymous said...

laaa...psal rokok ad kes jgak kee...png2 ngan pemuda malbari ni..apelah nak jadi..haha

najib said...

maafkn kiteorg kalo ade kekurangan<<

ape pun aku puas hati la smue bg kerjesama..

aku harap pasni smue bole bg kerjesame tuk mjayakan mcm2 lg program tuk warga UNILLY's...

sport planet said...

hidup UNILLY's!!!!

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."