mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Saturday, June 13, 2009

selamat hari lahir



BLOG uNiLLy's mengucapkan.....selamat hari lahir kepada Najib Dayan Ali bin Aidaros (13 Jun 1988) semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta berbahagia disamping keluarga tercinta..

47 comments:

Anonymous said...

SeLaMat aRy JaDi,PeNuHiLaH aRy2 Yg MeNdAtAng dgN mELaKuKaN pELbAgAi aMaLaN kE bAJiKan,JgN dSiA2Kan aNuGeRaH uMuR yg TLh ALLAH anUgErAhKan,,smGE dPnJaNGkAN uMuR,DmURaHkAn rEZeKi,CeRiA,siHaT aNd HEpi sELaLu,,AMieen...=)

unilly fc said...

happy birthday manager!!!!

insan istimewa said...

hapy bufday....

anti mu.. said...

happy befday... semoga mulai dari hari ni mulut anda tidak berbisa seperti tahun2 sebelum ni....and'tak jaga tepi kain orang '...

anti said...

luaran nampak baik dalaman busuk brrkulat... seperti zahiruddin...

Anonymous said...

cakap sesuatu tak fikir hati orang ;perasaan orang.. manusia jenis apa kau and zahir

insan istimewa said...

ubah lah sikap kau tu najib and zahir...orang tak suaka...

kawan mu said...

bawa insaf lah najib and zahir...

Anonymous said...

najib pyr bday jair pon kne sound?

blogger said...

satu jer aku nak bagi tau korang jair & najib .. last sekali jgn fitnah yg komen komen kat atas ni aku yg buat... sumpah.. aku takde kene mengena!! langsung satu komen pn aku tak buat...

Anonymous said...

hahahha..kpd sesiapa yg x mgenali najib n jair???..dngr cni baek2!!!...korg ckp mulut 2 bdk nie ske fitnah ek??...tp korg sedar x yg korg lg ske mgutuk org blkng2!!!ken lg bk ckp dpn2 dri bselindung cm korg nie smua.....bile org ckp dpn xske then nkkutu2 kt blkng wtpe!! menambahkn dosa jew..
jair n jib dun wory...aku ttp sokng korg bdua..

cheloo najib n zahir said...

biar pe org nk ckp sal zahir gn najib...aku xksh pn..mnsia yg xknl mmg ske ckp bkn2 sal org ln..tp dri sndri xtau nk tgk...
alah nk kotukpn face to face ar..pe barg gune blog..
xabis2 nk gado..kalhkn pompuan jw..

najib said...

hahahaha....sape laaa manusia yg ckp pasal aku mcm2 tu...hehe...nk gak tgk muker die...ntah knp die tk puas ati n aku...

blogger said...

biasalah najib.. mana ada orang senang duduk kalau satu satu org tu buat apa apa untuk mana mana komuniti...

setakat nak mengutuk dari belakang tu stop la... kalo korang yg kutuk kutuk ni rasa hebat sgt tonjolkan diri buat sesuatu tuk komuniti ni... bukan dok komen tak sudah sudah jer...

Anonymous said...

kalau mengutuk kat depan buat orang sakit hati berdosa juga menutuk and menyakitkan hati,mengutuk belakang, dosanya mengutuk....

Anonymous said...

senang cite,tak payah mengutuk orang tengkok diri sediri and family sediri....drpd mengutuk orang baik mengutuk diri sendiri nd family sendiri

hamba allah yg sedih atas kelakuan manusia yg tidak sedar diri.... said...

fikirlah sendiri... family anda dah cukup bagus ke... sampai mengutuk orang lain...

zahir said...

hehehehe
spe la yg kuat memuji kehebatan owg 2
aku nak tgk gak muka die
lau hati aku kulat hati ko per yea..
senang cite lau ko anak lelaki yg sah tnjukkan la muka ko...
setakat kutuk blkng aku rse bk ko ktk keluarga ko jer k...
lau xpuas hati dtg menhadap depan aku
laaaa
PONDAN.......

blogger said...

lek zahir.. jangan layan orang orang yang takde maruah tu... biar kan... setakat nak menjatuhkan org mmg dia suka... tapi rasanya muke sendiri tak pernah cermin kot... mmg bengong!!

Mohd Nasiruddin said...

wahai manusia2 skalian.. pe la
masalah korng ek.. ckp dorang wat fitnah la n atie xbaik la..
yg korang duk mgutuk kat sini
bagus sgt ker? lau berani letak name sndiri n komen la... dah la bufday die, korng sedap2 mulut jer nak kutuk... tgk la die sndiri dlu sblm
nak sibuk sal org lain.. ingat korang ckp blakang2 cmnie mulia sgt ker?

jgn la jadi pondan n bapuk nak ckp blakang2 la..

diaNa rOse@INAA said...

selamt ari lhr wat njib...sory lmbt ckit..tp aku da wish kt sms ken...kiki
erm kpd2 org yg nk mgutuk njib n jair korg rse korg tu bgus sgt kew??/lau brani kutuk ar dpn2.... nk tulis anti mu lh anti itu n ini lh...ape korg ingt korg ko bk sgt lh!!....jgn nk kutuk org blkng2...lau brani dtg dpn ckp lh...huh mnsia yg xsdr dri... jib n jair korg abaikn jela mnsia2 yg xde moral cm ni...wtpe nk mik ksh...mnsia mmg xpnh puas gn ape yg dorg ade...lau xmgata org mmg xsah...tu lh mnsia...tu my dearest jib n jair....wat xtau jew..hye org yg btul2 knl korg jew akn tau korg cmne..abaikn jew lah...aku ade nk suport korg....lantak ar pe org nk kata..kte hdup gn cra kte...kpd anti njib or jir lau korg rse korg bgus sgt...mai ar ckp kt aku...kutuk ar dorg kt aku...kalo rse dri tu hebt sgt lh....

inaa said...

hdup najib n jair..korg mmg d bes 4 ever....n ever...

anti said...

mane ko tau aku pondan zahir...alamak,kantoi plak...

Anonymous said...

aku tau keje sape nie...

Anonymous said...

kalau tahu.. bagilah tahu? semua oeang nak tahu...

Anonymous said...

dah lah..takpayah gaduh ..tak puas hati jumpa selesaikan...

bukhary said...

birthday waltukal....
nandirik, wanakkam.

najib said...

btol...kalo tk puas hati direct talk laaa

man kacak said...

aku rs org yg komen nie bkn nk kutuk la, dierg gurau kot... hahaha, tp jair mangsa keadaaan la... hahahahahaah.

najib said...

aku ingat keje man laaa...hahaha

n said...

aku pun rasa laa... mcm keje man jer.. sbb dia jer backup haha...

Anonymous said...

jgn fitnah..ina pun backcup...

Anonymous said...

erm.cm2 lh korg ni...nk kutuk pn agak2 lh..ln kali jgn lh pndai2 nk mgata org...xksh lh spe punye keja... lau aku tau die wrge unily...siap lh...lgpn blog unilyken??mst lh wrge unily cuma fmly mne ek??...pape jela..wtpe kte nk libtkn fmly sbb sorg dua yg xreti bhsa...adap pn xde..ske2 nk magta org...biar tuhan jew bals perbuatan jht korg...insf lh whai mnsia2 yg ske bfitnah....xabis2 sesame islam pn nk bmusuh...

Anonymous said...

yg atas nie msti azimah

Anonymous said...

TOLONG JANGAN GURAU DENGAN NAJIB DAN ZAHIR

najib said...

berubah la!!!...

kutuk la depan2!!!

pesan tok guru said...

kalau arwah datuk uniammu masih hidup,,alangkah sedihnya hati dan perasaan dia tengok anak2 cucu cicit dia bergaduh mcm ni..unily ditubuhkan untuk eratkan hubungan sesama insan di samping eratkan silaturrahim..kalu nak bergaduh sgt,,bubarkan uniammu ni..sdih tau arwah atok kiter dalam kubur,,senangkanlah hati arwah atuk kiter dengan sikap baik kiter..bukan bermusuh..mari ramai2 sedekahkan alfatihah kat arwah atuk uniammu..ingat..kita bukan insan maksum tetepi manusia yg ada wt salah..dahla,,berdamailah..semoga keturunan uniammu sentiasa di berkati Allah s.w.t

damai korenggek said...

pasal bufday najib pon blh gado.
taik kucing betol la lu olang..

man kacak said...

slambe ko tuduh aku jib.......
hahahaha, aku lau nk kutuk ko, dpn2 jela, wat pe nk gune blog2 nie... hahahaah.

azimah :) said...

apsal plak aku???aku xckp pape pn lg da kuar name aku da.. NajiB Hepi Bufday...!!!! ade org kutuk ko ekh???xpe la jib sorg je kutuk ko ...tgk bpe ramai org backup ko...hehehe...

Anonymous said...

hahhaa...cm2 hal korg nie...pening aku...atuk nenek pn nk cmpur aduk..adui..pe punye org lh...da lh lntak korg ar... azima ko pn kna gak ek..???.cian...huhuhu

PUSAT ZAKAT SELANGOR said...

tkde papa ngam mama tkder kau..
ko ni btullah jib..pasal kau sajerr..1 uniammu family kucar kacir..aku rasa ko dah lmer tak byar zakat kot nier???

bek g byr zakatt...

kau dah lah gemuk jib macam kanggaro,
gurau je jib..

man saivom said...

yang atas ni plak aku da tau,mesti halim.hahaha

najib said...

hahaha...wei pusat zakat....
aku xleh watper laaa rmai sgt dengki gn aku...hahaha
dieorg xsuke aku wat program kot....suh dieorg wat laaa senang skit...tk yah aku skt pale...hehehe

baitumal selangor said...

aku rasa kau ptut keluar dari mlysia r jib.,.haha..aman sket hdup koo..nak wt mcm mner..wlaupun kau gemuk,,muke ader sdikit tinted,,ko ttp pnya hati yang baikk jibb..bnyakk kan bersabar jib..

iNA... said...

xku sangka adik suguh famus...kikiki..tp ape pun lant ar pe org k ckp...mulut mnsia mmg xle nk ttp...nie smua sbb dengki jew. biar lh..abaikn..pavom...

zookhana said...

walau pn dh lmbt,aku nk wish jgk epy besday...

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."