mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, June 1, 2009

perlawanan istimewa bawah 15 tahun

satu perlawanan istimewa membabitkan kanak kanak/ remaja bawah 15 tahun akan turut diadakan pada hari kejohanan futsal uNiLLy's..

perlawanan yang merupakan julung kalinya bakal diadakan itu adalah bertujuan memupuk semangat dan pengalaman dari kalangan pelapis uNiLLy's bagi menghadapi kejohanan ini pada masa akan datang...

menurut pihak pengurusan disebabkan perlawanan ini julung kali diadakan maka hanya membabitkan 2 pasukan sahaja akan diadakan

dan bagi merealisasikan perlawanan tersebut.. kami memerlukan 12 pemain yang benar benar berminat... pendaftaran ini hanya untuk 12 pemain pertama yang mendaftar dan perlawanan ini akan diadakan semasa selingan perlawanan utama kejohanan futsal uNiLLy's

8 comments:

under age said...

bagus! bagus!

rosman said...

wei aku nak main team ni boleh tak?

Zudin Klang said...

Bole bla!

rosman said...

kesian la kat aku.. aku takut nak main ngan team senior...

senarai pemain said...

hafiz
izudin
syahiran
shiraj
fariz
burhan
syafiq

Anonymous said...

asal farhan ipoh xjoin????

peliks pakinson said...

haha tu la pasal rosman pun nak join kenapa farhan taknak...?

opan said...

hey.. aku betul betul nak join ni.. tolong la aku..

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."