mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Thursday, May 28, 2009

red saitan dimalukan...

kah kah kah kah kah kah kah .... aku taknak banyak komen... just nak bagi point jer.. yang lain tu aku tunggu komen pembaca yang bijak...hahaha.


apa dah jadi dgn impian bongkak 5 piala??? takpe baca dulu semua.. last sekali aku ada bagi beberapa cadangan tuk cukupkan 5 piala....
  • dah la kalah... tak leh score walau satu gol pun...
  • chelsea pun tak kalah la beb...ngan barca
  • kalau 90 min seri.. aku leh gak la respect macam thn lepas chelsea tewas penalti... ini awal awal dak kene 2-0
  • hampir kene belasah..
  • pemain red saitan kene buli cukup cukup dan langsung tak setanding dengan kualiti yang dimiliki oleh pemain barca
  • man utd menang kad kuning dari gol...
  • jangan ada lak kata jersy lain la.. itu la ini la.. pas ni .. dak kalah tu mengaku je... chelsea pn tak kalah la ngan barca...
  • jangan lah bagi alasan bebudak kata janji dah masuk final tu....setakat nak medal tu.. medal unilly punya sukaneka ada banyak baki.. bagi la bebudak man utd tu..kah kah kah


p/s : hari ni aku n najib order piala pusingan untuk kejohanan futsal piala uNiLLy's...ok la... gambar piala tu akan disiarkan dalam masa terdekat.. tapi ni bukan point yang aku nak kongsi ngan korang... aku nak kongsi.. macamana nak membantu man utd dapat 5 piala gak musim ni....

masa ngah survey tu aku ada gak aku tanya piala yang seakan akan champion leauge.. rupanye.... mmg ada harganya RM 3000.00

haaaaa.....so aku cadangkan bebudak yang sokong man utd ni belikan la piala tu n hantar la kat old trofferd. kah kah kah...

lagi satu....

aku ada tanya contoh F.A cup gak tapi dia kata takde.. kalau nak dia leh carikkan katanya.. aku cadangkan korang beli piala tu sekali hantar la.. so cukup la target 5 piala korang musim ni..... wakakakakakakakakkakakakaka

20 comments:

puppy shame.... said...

blh la barcelona menang...lwn team ayam blh la....

koli kari... said...

dh xdpt UCL cup pon masih nk ckp besar lg...
aku xtau la nk ckp camne lg....

m.u fan said...

klu F.A cup ko cari kt kdi paval x de stok tempat len byk lg boleh order utk chelsial...ape pun tahniah wat m.u coz dah pun dpt 3 piala,dr team2 len x dpt ape pun... chelsial dpt la spenda jaGuss Hiddunk tglkn utk wat kenangan....

the blues said...

hahaha mu fan.. lek r jangan panas... aku tau lu panas.. sebab tak dapat 5 piala... aku dah pesan kat kedai paval tu dah... korang pi neli n hantar je kat red saitan tu.. chelsea mmg juara f.a cup.. takde apa yg nak di pelikkan pn...

betul la puppy shame... barcelona tu boleh la menang lawan team sayor..... kah kah kah

m.u fan said...

hakhakhak...yg penting aku happy la tahun nie.. tgu la final f.a lu...jgn la bongkak sgt the blues film....hakhakhak...

xxx said...

bkn penakot... tektikal la lembu.

liverpool die hard fan said...

pe2 pun aku respect manyoo sbb dieorg berusaha utk mencipta kejayaan gemilang..tp nasib tk sebelahi dieorg..manyoo juara liga epl,piala liga,piala kelab2 dunia,selain mara ke finl champion league n semi finalist piala fa....so respect ferguson la..

the blues said...

hello "liverpool die hard fan" kalo terdesak sgt pun jangan la sampai nak mengaku penyokong setia liverfool hahaha

tgk ayat jer dah conperm yg ko ni dari team red saitan

ikan keli kalis air... said...

menyamar plk diorg nie...
fan Liverpool xkn ade ayt camtue...
mmg sah man.u fan penipu... mmg mghrpkn liverpool support korg...
chitt!! porrrahhh!!!!

ikan patin kalis hujan said...

seronok aku tgk man.u kempunan piala UCL taun nie...hak10000x

Alun Bumin Adigun said...

Biasalah kalau kuat korang sokong, kalau x kuat korang kutuk...ape yang dinamakan die hard fan..xkire team mane pun menang yang penting diorang main...korang main ke tak????kalau tak jgn nak poyo....anyway barcelona memang lagend....MU try next time...ade byk next time lagi...

penyokong west brom said...

dah la... dah kalah tetap kala.. jangan bagi alasan budak tadika kata chelsea main defandsif la.. aku tengok red saitan lagi teruk... 10 player ikut bola pun tak dapat control... haha

apa bende sekali pun penyokong red saitan ni melelek... aku tetap pertahankan yang barca hebat.. chelsea hebat... liverpool hebat.. arsenal hebat... west brom pun hebat lagi dari red saitan....

m.u fan said...

west brom albiol next season x der dlm carta la...hahahahaha...nak komen konon....hahahaha

penyokong west brom said...

west brom tak sanggup nak west brom belasah man utd.. sbb tu g liga lain... hahaha

penyokong west brom said...

west brom tak sanggup nak belasah man utd.. sbb tu g liga lain... hahaha

m.u fan said...

x sanggup nak belasah ke,ataupun takut kne belasah...hahahaha..

Anonymous said...

korang bnyk ckp la.........m.u bukan tk dpt piala..dpt ma kira ok la..drpd takdpt ape2.kalah menang adat pertandingan..........

blogger... said...

baru aku tau siapa yang kuat menyamar ni... tunggu aku bongkar dalam masa terdekat... hahaha!!!

bukan najib or sapa sapa... ada la satu mamat ni wat kerje dgn senyap senyap...!!

kantoi said...

jgn ugut2 la bro...nt wat report kang....

unillyFC+man utdFC=serasi said...

pape hal pun tunggu unilly cup baru kite tau sape hebat..haha

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."