mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, May 27, 2009

gambar sekitar Bowling gepima

Belia Benci Dadah juara Bowlimg Gepima

concord alliance tempat ke dua

pasukan uNiLLy's Quek memenangi tempat ke -3 kejohanan Bowling GEPIMA

anak mamu tempat ke empat

kedudukan markah perseorangan kejohanan selaku wakil dari uNiLLy's sdr zahir mendapat tempat ke-2 dan sdr raffi mendapat tempat ke-4

uNiLLy's Ebek sekadar ditempat ke-7

menunggu penyampaian hadiah...

ketua pasukan juara bowling Gepima 2009 "Pasukan Belia Benci dadah" sdr Zul menerima piala pusingan

pasukan uNiLLy's mendapat tempat ke-3


sdr jaafar selaku wakil dari uNiLLy's Quek sedang ditemuramah oleh media.
siaran program bowling berserta ucapan dari wakil pasukan akan disiarkan di tv 1 pada sabtu ini (30 may 2009) jam 6:30 petang melalui rancangan Qudwah jangan ketinggalan menonton rancangan tersebut.. bagaimana sdr jaafar menyampaikan 'ceramah' nye...hehehe

9 comments:

pelik said...

la najib dengan roslan pun dpt cup ker?
setahu aku dieorg tk menang ken.
si roslan tu main pun tk kot.
hahaha

Anonymous said...

biasa la nak tumpang glamor kah kah kah

bangga said...

tahniah...

punca said...

tahnijah kpd rafi,japa,tasrif n anu...tp jli kite xptt berterime ksih sbb die la punce kite tk jadi juara...die suke jage lane org pastu main mcm pe jee...die da hancurkn semngt pasukan kite...pekah hukuman tuk die????...hrp ketua kontinjen dpt amik tindakan...

jali the great said...

huhu ye la aku mengaku aku salah....

jali the great said...

bagi la apa apa denda.. nak pecat pun pecat laa...

jali's f.c said...

jali jgn sedih,ko mmg hebat..walaupun ko byk wat kesilapan mase men,tapi semangat yg ko ada 2 sbenarnye dah cukup world...tapi,len kali klu bleh ko jgn amek bahagian ekk..ko bwk smangat ko 2 utk jadi penyokong jer..hahahaha

jali the great said...

ceh...

support always said...

roslan tu memang main,tapi kegigihan die tunggu kat situ untuk support unilly,sebab tu dapat cup gak..hehe

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."