mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Friday, May 8, 2009

MAN UTD gah!!...arsenal dimalukn.......chelsea tetap hebat!!




SYABAS!!!..MANCHESTER UNITED!!... unilly percaya Manchester United sudah menemui prestasi kemuncak tepat pada masanya untuk meneruskan penguasaan mereka sebagai juara bola sepak Eropah.

Pasukan kesayangan mereka mara ke perlawanan akhir Liga Juara-Juara musim kedua berturut-turut dengan satu kemenangan hebat 3-1 ke atas Arsengal pada perlawanan separuh akhir kedua di Stadium Emirates, kelmarin.

United hanya tinggal 90 minit untuk bergelar pasukan pertama dalam era Liga Juara-Juara yang berjaya mempertahankan hadiah kelab terhandal Eropah itu.

Kemenangan di Rome ke atas Barcelona pada 27 Mei akan menjadi kemuncak sebuah kempen kejayaan termasuk kemenangan Piala Kelab Dunia dan Piala Liga dan dijangka menampilkan mahkota Liga Perdana kali ketiga berturut-turut. ...



ape sudah terjadi kepada pasukan yang cakap besar hendak jumpa di final iaitu arsengal n chelsea......lupekan la hasrat kamu!!!!!!....

23 comments:

red saitani rajim said...

chelsea mmg hebat... apa kan daya kalo ref dah kene beli... penalti 2 kali clearly pn leh tak dapat.... secara logiknye chelsea juara champion leauge.. tapi ikut kehendak bookie ... barca ke red saitani rajim ke.. mana mana satu la..so aku tak heran pun ngan final...

najib said...

hahahaha...tu la kehebatan terserlah!!!!!

drogba said...

pasni aku nk jadi tukang tebar roti canai laaaa........

guus hiddink said...

saya da dpt tawaran kerja dr RESTORAN DMAJU sbg manager....hahahahahaha

lampard said...

pasni aku nk jual lepat je laaa....

peter cech said...

disebabkn helmet saya la saya xleh tangkap bola....pasni saye nk gune helmet ARC tajaan sdr RAZALI laaa

arsene wenger said...

"Malam ini, kami terperangkap dengan sebuah pasukan yang memiliki seni pemusnah dan mengambil kesempatan daripada sebarang kesilapan yang anda buat,"

penyokon arsengal said...

"Kami tidak tahu dia akan menggantung diri sehinggalah pagi tadi ketika kami menerima laporan dan datang ke sini.....

BUNUH DIRI!!!!

najib said...

nasib baik bkn HALIM,NIZAM,PUDIN,RAZAK,JABRAN,TALIBKA,ALI,HASANKA,ANU,JALI,FADHIL,MAN,NASIR,BUKHARI,NIZAMMUDDIN,YAAKOB, N mr ADRAINKA tk bunuh DIRI!!!!!!!..........HAHAHAHAHAHAHAhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahaa

roman abramovich said...

saya raser sir RAZALI shj boleh bwk chelsea ke final....sbb sir RAZALI telah bawak unilly fc ke final dan menjadi naib juara dua kali....sir RAZALI telah dipecat oleh unilly skrg masaer tuk sayer sign die laaa....hahahahahaha

x pengurus said...

maaf tolong betulkan statment tu.. aku letak jawatan... bukan dipecat!

blogger said...

woi najib asal ko syok sendiri... dah takde ke penyokong saitanirajim tu... sume ko punye komen je aku tengok.... kah kah kah

saitanirajim said...

wei... chelsea bukan kalah... seri... apa nak kecoh kecoh.. aku nak tengok la.. team saitanirajim tu mukkeran macamana...

najib said...

ni bukan aku laaa....

kat aku ader bukti laaa....

arini aku dpt sms org ckp ader rotikaren mtk keje...aku tnye saper dieorg ckp drogba...pastu manager sorg manager mtk keje kat aku gak ....aku tnye saper die ckp namer die guss hidinnk...


aku ader bukti!!!.....

aku boler tunjuk kat mahkamah jln duta!!!!

hahahahahaha

blogger said...

ceh!!!! mana ko tau??

Anonymous said...

hahahaha asal masuk final pun leh kene kencing ni.... kah kah kah

najib said...

siot punye blogger!!!!

cmni aku nk letak jawatan sbg blogger laaa....

berite aku kene edit cmnie...!!!!

blogger said...

woi... bile masa aku edit.. ko jgn tuduh tuduh lak.. aku mana leh edit posting.. ko ni betul ke tak???

Anonymous said...

bru korang tahu kehebatan m.u...........dah tk lps final jgn bg alasan pengadil...drogba nak maen utk my team kot.razali jgn sedih....cuba lg

najib said...

ketua blogger boleh edit...

saper ckp xleh???....

ko jgn nk tipu laaa....

aku akan letak jawatan gak!!!

Anonymous said...

letak jer la ..haaha tu pn nak kecoh

Anonymous said...

kepada razali,sila letak jaw matan.anda tak jujur dan amanah......org letih2 post m.u.suka2 hang je edit gambar.sila letak jawatan

batukep mama said...

cucuku jangan bergaduh!!

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."