mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Friday, May 8, 2009

man sudah bersedia!!!...

Muhammad Ismail(man) telah mempraktikkan latihan sepakan penalti sebagai persiapan bagi kejohanan futsal UNILLY,,,,

Bagi Man, dia tahu bagaimana peritnya andai skuadnya tewas menerusi penentuan sepakan penalti ke atas pasukan lawan....


"Semuanya berjalan dengan lancar," kata Man.

"Sekarang ini sudah bulan Mei dan saya hanya ada baki 1bulan saja. Ia bagus bagi seorang pemain."

Saya berharap kali ini saya dapat bermain dengan baik berbanding tahun lepas....pada kejohanan lepas pasukan saya hanya mengharapkan saya seorng sahaja bagi mengawal permainan...ini menyebabkan saya gemuruh sehingga terlepas 2 sepakan penalti apabila penjaga gawang pasukan lawan menampan kemas sepakan saya....


kali ini saya telah bersedi a sepenuhnya....ini disebabkan kerjasama kawan terutamanya pemain hebat iaitu sdr NAJIB...hahaaha....


saya harap tahun ini adalah tahun saya..dan berharap dapat bergandingan dengan sdr Najib sebagai 1 pasukan kerana sdr Najib adalah pemain terunggul....hahahaha

9 comments:

Anonymous said...

woi tak malu ke buat berita sendiri puji diri sendiri najib oi!!!!

najib said...

hebat????....terunggul???....

over la man....

jgn mgampu aku....

bakal juara unilly cup said...

alo awal awal lagi dah terbukti korang ada pakatan nak team sama... kalo dalam undian korang dapat team sama ..aku bukak kes kat sprm...!!

man said...

najib terunggul.... tp dalam bab klentong ar....

man said...

mane ade team aku harapkan aku sorg jer.. sume player team aku tau men bola la. hahaha, relax la, undian akan dijalankan degan adil dan saksama, gilang gemilang macam season lepas. hahaha. :)

najib said...

hahahahhaa....

bukhary said...

aya harap tahun ini adalah tahun saya..dan berharap dapat bergandingan dengan sdr Najib sebagai 1 pasukan kerana sdr Najib adalah pemain terunggul....hahahaha

kenyataan yg dibuat oleh sdr najib sendiri agak keterlalluan btl....
mmg porak la blog nie klu ade unsur penipuan dan menyamar....
entah ke mana kepercayaan org terhadap info UNILLY'S lg...

altantuya said...

ni sorang lagi yg dok mengampu najib... hehehe nak tempat jadi pemain utama selamamya je ke? hehehe


najib ni ngan najib tu sama jer....

nizam said...

najib mane penah ade malu

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."