mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Tuesday, May 26, 2009

kejohanan GEPIMA yang mengecewakan...


dua kejohanan yang berbeza anjuran GEPIMA satu situasi yang sama berlaku!!

itulah situasi yang berlaku pada sdr Razali pada kejohanan bowling dan pada sdr zahir pada kejohanan futsal... kedua dua mereka ini menjadi punca kepada kemaraan pasukan uNiLLy's pada peringkat yang lebih jauh...

sdr zahir menjadi punca pasukan futsal unilly terlepas peluang mara kepusingan seterusnya pada kejohanan futsal anjuran gepima tahun lalu.

manakala sdr razali pula menjadi punca pasukan bowling uNiLLy's tidak menjuarai kejohanan yang diadakan pada minggu lalu....dan hanya mendapat tempat ketiga pada kejohanan tersebut.

selepas ini siapa pula mangsa seterusnya pada kejohanan GEPIMA akan datang... tunggguuu.... hehe...

p/s bile kene batang hidung sendiri baru sedar.... hehe

12 comments:

batu caves mama said...

du2 saye punye cucu ksi buruk saye punye name laa...hahaha

batu caves mama oryginal said...

dei.. siapa tu... mau kasi buruk saya punya nama???

ini dua dua saya punya cucu, jangan marah sama diorang,nasib punya pasal, diorang memang hebat sebenarnye

walfermama said...

dieor hebat mengecewakan org saja la tata

welfer mama oryginal said...

dei ini sapa?? tak sangka cempeda nangka... apasal lu pakai sayaa punya nama... kunyata athe nyanella

selayang mama said...

ende cucu najib n japa bst player annee....

ithu rendu korrenggele ellam nasaaki

welfer mama said...

nasaakiytehe ee najipane... futsal lum seri bowling lum seri.. aaa korengende kayyi vechitte mundathe irukan mudila oone ke..

ccc10 said...

korang nie sume apa nak jadik???mama pun korang nak buat main2 ke...patut nye blogger mesti tegas skit la dalam hal mcm nie...nak gurau pun ade tempat die..blog nie bkn korang jer yg tgk...sume org tgk...otak letak kat mane???

Anonymous said...

huhuh kat lutut ke wei??? haha

enjoyman said...

wei nk sound bgtau name laaa....
kite nk enjoy bkn nk cari gado....
kalo ko tk suke jgn tgk laaa...

ccc10 said...

bro,lu nak enjoy g la shoping ke,men bowling ke,men futsal ke,g thailand ke...lagi 1 aku nak bg tau,klu ko x nak cari gado nape ko nak tau name plak???klu ko tau name mesti ko tunjuk kaler nye...blog nie utk sume lapisan masyarakat bro,bkn utk geng2 ko jer...aku cume bg nasihat,bkn nak cari gado...renung2kan dan selamat beramal....

cucu mama said...

hahaha ccc10 lek r ni takat suke suke jer.. ayat ayat tu pn ayat standard mama marah cucu.. apa yang lawaknye??

bagi la tau nama ko.. pasni aku leh komen pakai nama ko sekali.. hehehe

ccc10 said...

hahahaha...ape la korang nie,klu ko x tau name ko x bleh tido ek???nak tau name yek...hah,lu pikir la sendiri...assalamualaikum...hahaha

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."