mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, April 15, 2009

penyokong liverpool apa kahbar??

penyokong liverpool apa khabar??? sihat?? sakit tekak ke?? asal takde suara???

kah kah kah..mana yaakob??... kah kah kah..kalau jumpa aku nak ucap syabassssss kah kah kah bokhari tido awal ke semalam??? kah kah kah

man tak tengok bola pasal sakit mata ker?kah kah kah nasir terlupa ada bola ke semalam?? kah kah kah

nizamuddin keje overtime semalam?? kah kah kah sdr abd Rahim sangkut kat highway kot...kah kah kah

minggu lepas aku tunggu jugak sms dari korang ..kah kah kah tak de gak... yaakob sorang jer hantar.. yang mengaku liverpool main macam c**t*i kah kah kah

hahahaha agaknyer la sebab tu aku langsung tak dapat sms dari korang minggu ni!! jumpa lagi tahun depan itupun kalo korang layak lagi... kah kah kah

anda berminat untuk membeli kismis,minuman berkabonat , nata de coco dan pelbagai lagi barangan sila pada gambar dibawah

19 comments:

carlberg said...

per punyer pyokong laaa....
bodoh!!

benci liverpool said...

khaaaakkkkk thuuiiii!!!!!!

bukhary said...

x layak pon aku ttp bangga dengan Pasukan LIVERPOOL fc. nk wat camne...xde luck utk msm nie. lgpn bkn x layak sbb main teruk. permainan tanpa cap, gerrard pon msh ttp unggul. to Chelshitt tahniah!
klu blh dptkn la UCL Cup. dh mmg korang x pernah dpt sblm nie...kita tgk la korg dpt @ x kali nie.....
SEMOGA BERJAYA!!!!!

liverfool kene fool!!! said...

7-5????

apasal team carlsberg leg kene sampai 7 gol.... dah minum lebih ke hari tu.??? wakakakakakakaka

benitezzzzzzzzzzzzz said...

aku bangga
- liverpool di taja carlsberg
- liverfool ada pemain israel
- liverfool tak layak champion leauge
- liverfool tak jadi juara epl
- liverfool selalu kene fool
- liverfool takde luck tahun ni
- liverfool gerrad takleh bawak liverfool jadi juara.waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

":(( :(("

Anonymous said...

copy yang ni >>>> :(( :(( <<<< paste kat ruangan chat unilly..... anda akan dapat jawapan...

sir alex said...

no luck!!hahah

najib said...

da la booo...ko tu bru jer sokong liver....smenjak ko sokong liverfool...dieorg asyik fool jer mcm ko....

tgk manutd....hahahahah
hebat.....

kelab inggeris pertama yg menang kat porto....hahahahahahahaha

tu la kehebatan manutd...!!!!!

sammy lee=sammy velu said...

ini hari boroh macam liverfool mainn laaa...
ini hari sayaa manyak sakithe kapala laa...
apa boroh punya bannitex laaa...
saya kasi duit sama bookie simua duit habiss laaa...

boroh punya liverfool!

man said...

macam power sangat la plak Man utd tu?? man utd tu HaBOk la, pakai dossena je wat gol... liv da bantai red syaitan dua kali, chelshit dua kali.. tu da cukup la. haha.

Anonymous said...

allloooo
chelsea pn dah 2 kali bantai liverfooooll tu thn ni
wakakaka

Nas said...

pyokonh manu ngn chelsea xyah nk poyo2 lebih...

ingat skit LiverpooL dah bantai
red syaitan n chelshitt 2 kali dlm liga...

pe2 pn aku tetap bangge ngn
LiverpooL

asyik kene fool jer... awuuuuu said...

aku bangga... aku bangg...aku bang...

aku ban.... aku ba.... aku b.....

aku ...... ak......... a...........

....................................

....................................

tamatlah riyat bangga ngan liverfool

pas ni kah kah kah

bukhary said...

najib, utk pengetahuan kau n sekutu-kutu kau. liverpool dh pon menang dgn setan n chelshit dlm liga domestik!. x perlu korang nk poyo lg. mgkn nasib x menyebelahi liverpool. liverpool dh rs 5 kali UCL. tapi korg sume mana dpt capai 5?? klu nk ckp psl sejarah, mmg liverpool hebat.

mungkin nasib tak menyebelahi aku? said...

mungkin nasib tak menyebelahi
mungkin nasib tak menyebelahi
mungkin nasib tak menyebelahi
mungkin nasib tak menyebelahi mungkin nasib tak menyebelahi
mungkin nasib tak menyebelahi mungkin nasib tak menyebelahi
mungkin nasib tak menyebelahi


lagi apa ek??? wakakakakakaka

liverfool + red saitan = hancussss

mohd razali said...

nasib oh nasib bile ko nak menyebelahi nasib????

seblahi la cepat nasib.. ada orang dah merungut... kah kah kah

cube tanye nasir.. dia kenal ker nasib??? kah kah kah

nasir pun tak kenal nasib kot???

nasib tu apa?? kayu ker orang ker?

kaT MANA BOLEH DAPAT EK?

nasib baper harga sekilo... ??

kalo aku dapat aku nak belikan ARSENGAL LIVERFOOL NGAN RED SAITAN ni... kah kah kah

najib said...

wei boooo,ko start sokong liverpool pun bru 3taun....lg nk ckp pasal sejarah ker???...hahahahaha

Nasir said...

mr razali...
nie pahal tibe2 kaitkn nasib ngn aku lak????????

yela skang ko poyo la...
tggu la nnt bile chelsial
xdpt ape2 cup season
jgn ko pn nak ckp
chelsial pn xde
NASIB!!!!!
tggu la kalah la skali chelsial
mase 2 xyah cari aku...
aku xde jual nasib2 nie...
hahahaha

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."