mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, March 2, 2009

pasukan unillys mungkin ditambah...

seperti yang dijanjikan sebelum ini timbalan presiden uNiLLy's f.c sekali lagi melaungkan dimana pasukan unilly's yang ketika ini dua pasukan akan ditambah lagi. Beliau yang menghubungi Blog uNiLLy's sebentar tadi memaklumkan hasrat tersebut telah mendapat sepenuhnya dari presiden yang mahukan pasukan ini berkembang!!

katanya " motif kami ialah melahirkan seberapa ramai jaguh jaguh dari kalangan uNiLLy's.. untuk itu presiden menyokong saranan untuk menambah jumlah pasukan yang ada sekarang.." ditanya berapa banyak pasukan yang akan ditambah, katanya " kita tidak menghadkan sebarang penyertaan mana mana individu yang mahu mencuba nasib... kami akan kumpulkan mereka yang terbaik dan membentuk kumpulan baru untuk dilatih dan diasah seperti 2 pasukan sebelum ini."

"ada kemungkinan sekiranya ramai yang menunjukkan minat kami akan berbincang untuk menjalankan liga uNiLLy's seperti yang dirancang sebelum ini." bukan itu sahaja banyak program telah dirancang pada tahun ini ... so.... tunggu lah... "

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."