mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, March 2, 2009

bo terharu sokongan isteri....

sdr bukhari @ bo... yang juga merupakan salah seorang pemain uNiLLys senior menyatakan rasa terharunya dengan sokongan yang diterima dari isterinya yang begitu bersemangat hadir dan memberi sokongan kepada saya sejak dari awal pagi lagi... hinggalah menjadi naib juara kejohanan.

ini terbukti apabila sdr bukhari yang dikasari seorang pemain dari MMU A yang menyikunya dimuka menyebabkan terdapat kesan lebam dimukanya.. isterinya yang begitu risau terus merawat mukanya yang tercedera selepas tamat permainan.

pemain tersebut pula dikenakan kad merah dan hampir mencetuskan pergaduhan. namun selepas tamat permainan pemain tersebut datang dan meminta maaf pada sdr bukhari kerana mengasarinya. Inilah satu contoh yang patut kita ikuti.... akui kesilapan...dan memaafkan tahniah! satu sikap semangat kesukanan yang tinggi ditunjukkan oleh mereka!

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."