mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, November 3, 2008

penyokong liverpool unilly's.. terus mengenang nasib..



sdr rahim,man , nasir ,bukhari,nizam dan yaakob antara penyokong setia liverpool yang kempunan setelah dimalukan oleh pasukan yang juga bukan pilihan dan baru jer nak meningkat dengan 2-1.. mereka yang sebelum ini bersuara dengan bangga setelah menang secara kebetulan dengan chelsea 1-0 minggu lalu. baru seminggu merasa menduduki takhta...dah kena turun balik... kah kah kah...!!! tempat tuk korang dah ditetapkan dari azali lagi ditempat yang ke5 . macamana korang berhempas pulas last last sekali tempat ke 5 pasti milik korang.. so.. berbangga la team liverpool korang masih ditempat ke2 sebelum nak jatuh lagi sikit hari lagi.... kah kah kah.. dah la korang pakai baju carlsberg lagi.. apa laa.. insaf la wei!!!! hahahahaha

satu lagi aku nak tambah pasal pantun yang sdr rahim sibuk hantar minggu lepas kat semua orang.. bunyi dia cam ni kan kalo tak silap aku...

''tulis jawi pakai kertas
liverpool dah sampai atas"

kah kah kah kah..

sekarang aku jawab....

"tulis jawi kat sawah
liverpool tengah turun bawah"

hahahahahahhahahahahahahahahaha

p/s : sapa sapa nak komen .. komen jer.. pasal tak perlu password lagi... aku dah bagi kelonggaran... tapi jgn lebih lebih dahla!

12 comments:

zahir said...

TERIMA LA KENYATAAN YG LIVERPOOL MMG PASUKAN YG AWL JER POWER PASTU ABS GAK
BAK KATA SAUDARA YAKOOB BUNKUS
LIVERPOOL BUNGKUS

carlberg thanni said...

sebenarnya chelsea bg korang chance laa.. dok seminggu.. kesian la katakan...
skrg amacam....

nai chap beer said...

jom minum carlsberg... liverpool boleh! yeah!

anti liverpool said...

"penyokong liverpool makan buah delima
walau macamanapun korang tetap tempat ke lima"


ni pantun aku tuk ketua carlberg korang.. sdr rahim

Manz said...

pape pun liverpool dah kalahkan 2 pasuka poyo iaitu Chealsea and Red Syaitan. lepas kalahkan liverpool balik baru cerita k..

Nash said...

ingat la sikit wahai2 pyokong man utd n chelsea yg Liverpool dah bantai team korang. dah kalah ngn liverpooL ape lg korang nak ckp byk nie? tutup mulut sudah.. chelsea duk atas pun ape ade? kalah ngn liverpooL gak...

liverberg said...

laaa itu biasa jer.. normal la team hebat kalah ngan team yg korag rasa ni hebat.. tapi amatlah sedih bila team yang korang rasa ni hebat kalah dengan team yang aku rasa cam...eleh.. cam ..tah apa tah,... cam bukan standard laa.. kakakakakaka

bukhary said...

nie pantun utk team poyo hebat BPL:

setiap jumaat main futsal,
main futsal dengan team firdaus,
liverpool f.c tak pernah kesal,
sbb dh pon pecahkan rekod the blues...

berhakhakhak!!!!

rafa benitez said...

saya sgt berang dgn sikap yg dtunjukkn oleh 5 pemain bersama 1 coach kerana telah mlanggar disiplin 1jam sblm bmulenye perlawanan antara liver dan spur apabila 6org ini telah pergi ke 1 kelas tarian!!..ini myebabkn saye pening kepala shingga tdk dpt bawa mereka bsame2 myertai perlawanan itu..mereka adalah yaakob,nasir,ismail,nizamudin,bukhari dan coachnye en.rahim..saya akan denda mereka menari di stadium anfield pada perlawanan seterusnye!!!!!!!

Anonymous said...

wahai blogger yg xsilap aku fanatika chelsit, nape xkuarkn brite kekalahan memalukan team anda? Nape malu ker? Hahaha

blogger uNiLLy's said...

kita citer pasal epl beb... bukan champion leauge!! champion leauge conperm chelsea yang punya.. so tak perlu risau walau korang nak kutuk cemana pun

sco lari katak said...

wei blogger epl ke ucl ke same jer..
da kalah kalah gak xmqalu ker??..
man utd belasah pasukan roma 7-1 la..ni chelsea kene 3-1 xmalu ker???hahahhahahaha

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."