mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Tuesday, August 19, 2008

terkini dari mekkah!!


(kemaskini 2:05am 19/08/08)

sebentar tadi saya menerima panggilan dari ibu saya di mekah. Jemaah unilly's kini berada di Mekkah dan semuanya berada dalam keadaan yang sihat.. mereka hari ini selesai mengerjakan 1 umrah dan esok mereka dijadualkan untuk melawati beberapa kawasan kawasan menarik disana dan pada hari khamis pula acara bebas.


sementara itu sdr Rahim yang dihubungi berkata beliau sedikit kecewa kerana pasukan kita tidak melangkah ke pusingan seterusnya namun memuji pasukan muda kita kerana berjaya membuat 'comeback' setelah aksi yang kurang meyakinkan pada kejohanan kimma lalu. beliau berharap kekuatan dan semangat akan terus dipertingkatkan dari masa kesemasa... beliau juga mengucapkan selamat maju jaya kepada pasukan unillys .f.c yang akan bertarung pada kejohanan antara juara di bangsar malam ini.!

(beberapa keping gambar terbaru dari sana masih dalam proses penghantaran ... insyaAllah saya akan update selepas saya menerima gambar tersebut..)

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."