mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Sunday, August 10, 2008

satu lagi pasukan dijangka sertai GEPIMA

( kemaskini 10/8/08 3:30am)
sebuah lagi pasukan khabarnya akan mengumumkan menyertai piala GEPIMA! keputusan ini diambil sebentar tadi... apa pun menurut pengurus pasukan itu segala kata putus akan diberi selepas pengesahan dari pengurusan piala GEPIMA dan Pengurus besar pasukan uNiLLy's. namun menurut pengurus pasukan itu " kami akan mengumumkan senarai pasukan kami yang dijangkan akan mengegar lawan sekiranya permohonan kami diluluskan.
Ditanya mengapa keputusan ini dibuat sekarang selepas keputusan untuk menyokong unilly's prostar sepenuhnya dibuat katanya" memang kami menyokong sepenuhnya pasukan itu dan kami bukan pun bermusuh dengan mereka cuma kami ingin menambah jumlah penyertaan pasukan unillys sahaja! jangan salah anggap kami" tentu anda tertanya tanya siapakah pengurus baru ini? dari manakah munculnya pasukan pasukan ini dan siapakah senarai pemain ini... nak tahu???? tunggu pengumuman rasmi mereka!

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."