mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Tuesday, August 26, 2008

najib berang disalahkan!

(kemaskini 12:15am 26/08/08)


sdr najib ternyata berang berang dengan kenyataan yang diberikan oleh beberapa warga unilly's yang tidak puas hati dengan cara 'layanan' terhadap mereka.! menurutnya "saya dalam sms pada semua telah pun nyatakan pada mereka semua latihan hanya 1 jam dan jam berikutnya kami ada perlawanan persahabatan memandangkan kami punyai kejohanan untuk disertai ahad lalu... cuba anda semua baca semula sms yang anda terima sebelum membuat tuduhan melulu..." tambahnya lagi saya boleh booking untuk 3 jam pun.. saya takde masalah... tapi yang masalahnya bila nak buat pembayaran tak cukup pulak... tapi kalau ada yang boleh mengambilalih tugas nak booking dan arrange semua ni... saya sanggup lepaskan pada mereka...cuba buat dulu..baru tau..macamana situasi saya....! apapun saya nak minta maaf kalau ada yang tersiggung dengan kenyataan saya"

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."