mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Thursday, August 7, 2008

Kami sudah lakukan yang terbaik!"maafkan kami!! " itu sahaja yang hanya mampu diperkatakan oleh sdr zahir yang menyepi kebelakangan ini kerana kecewa tidak mampu membawa kejayaan kepada uNiLLy's..
katanya" saya dan rakan rakan telah lakukan yang terbaik cuma nasib tidak menyebelahi kami ketika itu.. mungkin kurangnya pengalaman dari kalangan pemain kita yang menghalang kami mencapai keputusan yang baik... apa pun saya cukup setuju dengan pandangan sdr bukhari untuk menggabungkan kedua-dua pasukan kepada satu pasukan yang paling kuat! namun saya rasakan adalah lebih baik segala keputusan dibuat secara muzakarah pada jumaat ini.. walaubagaimanapun pada pandangan saya ini memang idea yang sangat bernas!"katanya lagi.

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."