mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Thursday, July 31, 2008

kami utamakan pasukan kami...


sdr zahir ketika ditanya apakah dia tidak berminat untuk bersama menyertai trip ke pulau tioman katanya" siapa tak minat... cuma tanggungjawab kami lebih besar ketika ini.. kami lebih mementingkan kejayaan pasukan kami dari trip kali ini!" tambahnya lagi " saya merayu agar rakan sepasukan tidak menyertai trip kali ini.. apa kata kalau kita juara kita tuntut trip ke pulau tioman untuk team unilly's? hahaha.... " katanya lagi.sdr zahir mahu menukar jersi no 10 kepada jersi no 9 pada kejohanan kali ini....selain itu katanya "saya berjanji akan cuba sedaya upaya saya untuk mengharumkan nama uniily di peringkat yang lebih tinggi...saya juga mohon kepada semua rakan sepasukan agar besatu padu dalam mencari kemenangan.saya juga mengharapkan doa dan restu semua ahli keluarga uniily..."

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."