mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Thursday, July 31, 2008

Amaran kepada team futsal uNiLLy's


sdr Najib selaku ketua pasukan uNiLLy's memberi amaran keras kepada semua pemain uNiLLy's agar tidak menyertai trip ke pulau tioman malam ini! kenyataan itu dikeluarkan sejurus selepas sdr rahim mengumumkan penukaran tarikh trip ke pulau tioman. menurut sdr Najib " kita dalam pasukan mempunyai undang undang yang mesti dipatuhi setiap pemain ini penting bagi mengelakkan hilangnya konsentrasi dikalangan pemain" tambahnya lagi " kami akan mengadakan persiapan terakhir kami sebelum kejohanan itu pada hari jumaat dgn mengadakan perlawanan persahabatan diantara kedua dua pasukan kami tidak mahu situasi ketiadaan pemain akan mengganggu latihan kami!" ditanya apakah tindakkan akan dikenakan bagi pemain yang mengingkari arahan ini katanya" ya! bagi mana mana pemain yang melanggari arahan ini akan digantung setahun dari menyertai pasukan unilly's!" di tanya apakah sdr najib akan berubah hati pada saat akhir.. jawab nya.. " naa ore vati mudivu pannitenna yen pechey naane kekaa maaten!! katanya dengan begitu tegas..

2 comments:

bukhari said...

btl tu najib. sy sokong awk!..
untuk UNILLY'S kite gak..
kite pon xnk plyr2 kite keletihan dan mau tumpuan lebih pada piala KIMMA nie..kite mau bikin yg t'baik!! insya'allah..

Amirulzaman said...

Saya sokong sdr najib sebagai ketua pasukan,dia hanya memikirkan tenyang pemain dan juga perlawanan yg bakal diadakan. Pulau tioman....siapa yg tak terlibat bolih la pergi,no problem.

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."