mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, May 14, 2008

futsal liga unilly

saya telah menerima respon yang baik dari kalangan warga unilly sebaik sahaja berita tentang pasukan bola sepak unilly disiarkan... saya tertarik dengan permintaan sdr jaafar dan nizam yang mencadangkan agar diadakan liga futsal unilly. dimana setiap minggu perlawanan akan diadakan dan sekurang kurangnya dengan 5 kumpulan untuk permulaan... saya rasa ini satu idea yang baik dan mungkin juga titik permulaan kita kearah yang lebih cemerlang! saya merasakan perkara ini perlu disegerakan ... kepada yang berminat saya sarankan supaya memberikan sokongan yang penuh kepada kami!

saya juga berharap agar sdr jair, sdr najib ,sdr nasir berbincang dengan segera usul ini dan membawa ke ajk futsal unilly untuk dibincangkan!

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."