mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, October 5, 2009

Man utd dibantu lagi macam biasa... arsenal hebat.. liverpool terkejut

ketiadaanmat poyo ini sangat dirasai oleh semua penyokong red saitan...kah kah kah

dan kini harapkan budak hingusan ni pulak.. kah kah kah

Beraksi dengan 10 pemain.. pasukan sunderland beraksi begitu baik jauh lebih baik dari aksi yang ditunjukkan oleh yang bergelar red saitan yang menganggap diri mereka hebat!

seperti biasa pasukan Man utd dibantu oleh pengadil dengan menghadiahkan kad merah kepada pasukan lawan dan juga gol sendiri yang dihadiahkan oleh pasukan lawan buat man utd menyelematkan maruah pasukan yang tidak bermaruah itu!

pasukan red saitan seterusnya mendapat 1 mata ehsan dari pasukan sunderland sebagai sedekah mereka bagi meneruskan saingan mereka merebut tempat pertama yang sering tidak kesampaian dari pasukan hebat chelsea!

setiap lawan man utd @ red saitan pasti akan meresai nikmat kad merah... ni mangsa minggu lepas... kesian dia



seterusnya pasukan arsenal juga beraksi hebat dengan mememalukan pasukan yang sering menewaskan "red saitan" iaitu blackburn dengan jaringan yang besar 6-2

pujian harus diberikan kepada pemain pemain muda arsen wanger yang beraksi baik.



tersenyum lebar....


gol pertama yang penuh bergaya pasukan chelsea

dalam pada itu pasukan Chelsea meneruskan kecemerlangan mereka denagan meunmpaskan pasukan israil...eh silap pasukan yang diwakili pemain israil iaitu liverfool dengan 2-0

pasukan liverpool yang cukup berkeyakinan untuk membelasah chelsea akhirnya terpaksa akur dengan kehebatan pasukan chelsea yang bermain tanpa penjaga gawang utamanya yang digantung 1 perlawanan penjaga gawang pasukan chelsea Hilario beraksi dengan begitu baik

pasukan liverfool seakan tersentak dan bangun dari dibuai mimpi indah selepas dikejutkan dengan 2 gol diseparuh masa kedua akhirnya mereka terpaksa dengan kehebatan pasukan chelsea dengan gol dia saat akhir!






moral of the story:

arsenal menang - usaha sendiri
liverfool kalah - usaha sendiri .........takpe la walau kalah...
chelsea menang - usaha sendiri

tapi....

man utd @ red saitan menang - macam biasa lah.... bantuan pengadil dan gol sendiri pihak lawan kah kah kah ... tapi ada lagi yg dok bela ckp itu la ini la.....

Tak malu keR?????... khaaaaaaakk pthuiiii!!!!


jom layan clip fergie cap Ayam si muka tak malu kat bawah ni ni!!!!


27 comments:

Anonymous said...

WOW......VDEO YG MNRIK

najib said...

apekah bodoh punye blogger....tulis berite pon tk betol....g tgk sejarah betol2 laaa...blacburn tk biase kalahkn man utd pon....kalo tk ta jgn citer....chelsial tu yg biase kene lauk gn blacburn....

najib said...

ihsan ref???...wow...great laaa...

"seperti biasa pasukan Man utd dibantu oleh pengadil dengan menghadiahkan kad merah kepada pasukan lawan"

ni lg 1kenyataan yg salah....cuber laa betulkn skit kesalahn tu....aper lak spt biase???....sayor laa blogger nie...

CR7(copy) said...

mmg hancur Man.U. x boleh pakai.
player2 m.U yg kena sayur dgn sunderland.
mengaku je la setan merah. susah klu aku kuar ke real...kan da rasa..

blogger said...

kepada najib.. aku rasa kau yg sagt sagt bodoh... ko tak paham ayat aku.. g skola balik la..
maksud aku blackburn ngan m.u tu selalu man u ssh nak menang.. apa yg salah... ko g tgk sendiri la rekod... bukan thn lepas tp seblm sblm ni nyer... ko ke aku yg tak tau sejarah.. bodoh!

mulut jaga skit! nak panggil panggil org bodoh lak!

Anonymous said...

m.u tetap champion

jali's f.c said...

dua2 pun blogger gak...jgn la dibodoh2kn sesama blogger...kite yg bace berita nie cume mampu ketawa jer...kah kah kah...

RIO FERDINAND said...

yg sebenar2nye akulah menyamar sebagai adik aku(A.FERDINAND) utk menjaringkan gol penyamaan...hahahahahaha

rafa said...

sebenarnya roman abramovic telah memberi saya rasuah supaya pasukan saya bermain secara mengalah.

kami sedar peluang kami tahun ini hanya dibawah kelompok 4terbaik.

kami sedar tahun hadapan kami akan bermain di UEFA CUP.Jadi sebab tu saya amik duit itu daripadanya.

harap maaf.

roman ab'haram'ovic said...

woittt...ko nie rafa,jgn la bg tau kt org...ko dah dpat duit diam2 la...nanti arsen hanger plak dtg mintak duit....

arsengal wenger said...

aku pun nk laa mcm nie...sbb kelab aku tak nak bg peruntukan la

faizal said...

m.u tetap di hati walau ape pun terjadi

belia benci man utd said...

kalau ribut pun ker???


insaf la wahai penyokong man utd

belia benci man utd said...

kalau ribut pun ker???


insaf la wahai penyokong man utd

die hard MU said...

terima kasih diucapkan kpd semua yg anti MU... kebencian kalian menunjukkan betapa KEHANDALAN dan KEKUATAN pasukan MU yg digeruni oleh semua pasukan lain... tq

GLORY GLORY MU

faizal said...

betul betul.......jangan cemburukan pasukan m.u

najib said...

man utd byk org tk suke sbb cemburu gn kejayaan demi kejayaan dieorg laa..

aku sedar pemain2 chelsea lg hebat dr man utd...tp man utd lg hebat dr dieorg...hehehe

CR7(copy) said...

Manchester United adalah kelab BODOH yang pernah saya sertai.
menyesal sungguh!

faizal said...

biar lah ape pun org kata tentang pasukan hebat m.u..............tanpa ronaldo pun m.u boleh jadi juara.....tanpa perlu menukar pengurus seperti tut...........

gigs said...

org x ske sbb red setan la

ocan said...

tak habis2 nak cari point nak kutuk M.utd..M utd korang boleh cakap je ape korang suke tapi,tapi,dan tapi lepas game m.u sume senyap je.. glory2 man utd..jangan pandang kelab tu dari logo die je,kalau nak pandang dari logo,singa cacat dengan itik salai??ape punye binatang la tu,lagi takde makne,hodoh pulak tu..hohohoh bau hangit semacam...cau

cantona said...

yang penting niat kita bukan sokong setan ape la pakai otak sikit la

Anonymous said...

betoi...betoi...betoi......

cantona faizal said...

nantikan kebangkitan m.u.....malam esok dan sampai bila m.u the champion

taikun triang said...

kepada penyokong celsia..klu nak kutuk pasukan m.u ke pasukan lainn kee..tak kisahhh punn..tak salah nak kutuk m.u tapi tolng lah cermin kehebatan pasukan celsie nii..klu nak cakap buruk pasal m.u kee,,liverpool kee..bolehh..tapi tolong dapat kan liga juara-juara dulu..teruk m.u pun penah dapat..liverpool tak yah ceritalahh..celsia???sembang lebat sampai tuaa..kah333333333

wanita yang memerhati.... said...

boring la wei.. balik balik kata mu hebat la liverpool hebat la chelsea hebat la arsenal hebat la ... mmg diorang semua hebat tapi ...........


korang ni sume hebat ke?? kalo hebat bley aku suppot korang dari dok menyibuk pasal diorang ni.. korang ni pun main bola setakat korang korang je cuba la sampai ke peringkat yg lagi tinggi .. apa jadi ngan futsal korang??
poyo lelebih.. balik balik korang menang lawan antara korang jer

kalau korang masuk futsal metro ke kosmo korang jadi juara kire hebart la korang .. ni tu pun tak de sibuk dok puji puji team org lain yg tak bg korang pape


TAK MALU KE?????????

BOSAN!!!

taikun said...

ni masalah orang tuaa..knapa nak menyusahkan diri dengan kebosanan anda..duk umah masak resum pun ok..kah3

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."