mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, October 7, 2009

KEJOHANAN BOWLING UNILLY'S KEMBALI!!!!


Pertandingan bowling unilly's tahun ini bakal diadakan dalam masa terdekat!!!!!!!!!!!..Mesyuarat akan diadakan pada hari sabtu ini kemungkinan selepas majlis perkahwinan Fauziah bt Sulaiman....semua dijemput hadir bagi memberi sokongan....

Sebarang pertanyaan:
  1. sdr najib 017-2075298
  2. sdr zahir 012-9786077
  3. sdr man 013-9929932
  4. sdr razali 012-6908244

kepada yang berminat sila daftar secepat mungkin kerana jumlah penyertaan adalah terhad.. harap maklum!

kepada sesiapa yang punyai sebarang pendapat atau idea mengenai kejohanan ini sila kemukakan pada saya melalui e-mail. terimakasih!

35 comments:

najib said...

wow!!!

bru ptg td aku letak berite ni...

setakat 4jam je aku da dpt byk panggilan...

da 13org ckp nk join...

lg???....

cepat2....

blogger tak tipu said...

berita masuk jam 6 ptg tadi.. tapi 4 petang dia dah start dapat panggilan bertubi tubi ..

hebat blogger penipu

Anonymous said...

halo bro
die mana ada cakap bertubi-tubi
kecil punya hal pun mau gaduh ka
haiyo

Anonymous said...

ala byk panggilan ke bertubi tubi ke pape je la..hehe

pemerhati.. said...

wei bloggger xtipu..die bkn ckp pkul 4 la.. die ckp pas 4 jam..phm2 btol2 la wei gado je kerje..bb asyik slh phm..

man kacak said...

zahir.... better watch out...

dIANA roSe... said...

ni lah laki..xbis2...huhuhu cian..

Anonymous said...

dri wat bowling baek wt bdmintn la,x bis2 bwling n ftsl je,pe la korg ni

Anonymous said...

kan best kalau anjurkan kejohanan bowling malbari seluruh malaysia.
baru lah warga malbari yang bukan unilly pun boleh join.

najib said...

cadangan ko tu elok..
tp better tgu aku jd presiden KMJ laa..hahaha

yg kebosanan said...

bdaminton???..nak ar..xbes2..xbis2..bdmnton gn ftsal jew....bdmntn??sorg pkul dri cni pstu sorg lg pkl dr sne...booooosan lah.....wat lah yg gempak2...adventure ckit.... pe jd treasure hunt???...xnk wat kew???...

bukhary said...

badminton dlm perancangan...tugguuuu

hangat said...

ak rse bwlg ngn ftsl yg biase,bdmntn dh lme x wt.

hangat said...

jgn ltk gmbr bloger la,ambik la gmbr org laen,x bis2 mke die je

Anonymous said...

best bwling..nak join same gak

khairul said...

bowling ok

najib said...

treasure hunt bkn projek aku laa..sory yee...
kalo pasal treasure hunt bole tnye kat jali,jafar n tasrip.....

pas bowling aku ingat nk wat wrestling laaa..

ok tk???haha

ocan said...

jib,ping pong bile??

dIANA roSe... said...

ping pong???...heheheh..reti main kew??... ko jd bola ping pong lah.. aku gn azima leh pkul bola tu nt....huhuhuhu

KUNYI MOIDU said...

kmj tu kerela muslim jamaat kan? mungkin unilly boleh combine dgn kmj untuk buat pertandingan bowling ni.


KUNYI MOIDU BIN KUTTY BAWA
PASIR GUDANG, JOHOR

dIANA roSe... said...

kmj gn unilly????
hehehE...NEVER!!!....
XNAK2...xnak combine gn kmj... xbes..

bosan........ said...

pe....kmj?spe 2 kmj,x knal la,spe prsiden die ye?

najib said...

combined gn KMj bole...tp selagi dieorg tk tukar pucuk pimpinan kiter tkleh bergabung laa...
sory erk kunyi moidu.....

jabran@4 said...

tul,tukar pucuk pimpinan dlu bru leh join

aReJuG said...
This comment has been removed by the author.
aReJuG said...

mmmm....

Anonymous said...

skrang nih had kmj hanya 30kmj...... kite tunggu ia mencapai 160kmj baru fikirkan tentang nak gabung2 nih....

Sportizio said...

apekejadah ni sampai masuk bab kmj..itu hal politik org2 tua..bior diorg jer berebut..kite masuk campur pun x guna...kite teruskan jer sukan kite x kiro la ape pun...janji bersukan....ha ha ha

faizal said...

gambar jali macam star de maju hehehe

najib said...

kemungkinan ditangguh laa...harap maaf...

falcao said...

tangguh ye..xpe la nak wat camaner..ade rezeki lain hari leh main..citer korg ni dah cam org mabuk todi la..

tau hormat said...

bukan mabok la bengong.. hormat mama meninggal la!!!

lepas 40 hari baru kita nak buat!

anti bwling said...

bagus 2..tgguh lg ye,ak stju je

Anonymous said...

eh korg xde idea nk wat aktvt panjat gung lg kew???....da lme ken xpanjat gng...bes weh...jom ar....kte g gunung kinabalu nK X???...HHEHEEH

jabran@4 said...

bgs gk idea 2

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."