mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, September 23, 2009

man utd terus dibantu pengadil..

pasukan Red saitan (man utd) seperti biasa mengharapkan tuah pihak lain untuk memenangi setiap perlawanannya. kali ini pasukan itu berjaya memenangi perlawanan menentang musuh tradisinya dengan bantuan pengadil yang menarik masa kecederaan permainan hampir ke minit ke-7 bagi memastikan kejuaraan mereka berkekalan.
sungguh memalukan yang mana kejayaan yang mereka perolehi setakat ini jika diimbas kembali mempunyai rekod rekod memalukan apabila bertemu pasukan pasukan ternama epl. juga dimalukan pasukan belasahan epl sebelum ini.

perlawanan yang sepatutnya tamat dengan keputusan 3-3 tamat selepas gol ihsan red saitan. semuanya bagai dirancang.. ini lah taktik kotor pasukan yang memenangi kejuaraan ini tahun lalu.
apabila pengadil ditanya mengapa tidak menamatkan perlawanan pada masa sebenar yang diberikan.. pengadil tersebut memberikan alasan bodoh iaitu menyatakan pemain pemain man city meraikan gol ketiga mereka lebih dari 1 minit.. logik ke??????

kita amat hargai sekirnya kemenangan yang diperolehi dari usaha sendiri bukan dari bantuan pihak ketiga!!

man utd pasukan paling penipu!!!


kalo tak caya tengok video kat bawah ni.... kah kah kah...


34 comments:

ronaldo said...

memang penipu besar red saitan ni...
aku sokong kata blogger!

FAIZAL said...

rilek la.semua kelab kat epl pun sama je.semua kafir....pasal ni pun nak kecoh2.macam budAK2.

tuntut keadilan said...

aloo bloogerr..sory lah klu gua cakap lu terasaa kann..tapi gua terpaksaa rr..lu kna lah ingat,,setiap mnusia ada hak msg2..ada prinsip msg2,,jganlah kau p hinaa prinsip n minat org..

kau kutuk m.u mcm nii..tak best laa kann..kau tak hormat org..mcam mnerr org nak hormat kauu..bila org tak hormat kauu..kauu marahh..bengang..tapi salah kau kau tak nampak..

kau blogger knalah adill kann..ambik kepentingan perasaan org..klu tak suka m.u takperr..tak da org nak marh..tapi respect org skett..

aku nak kau buang video nii..klu takkk..lagi ramai org hina kau..ktuk kauu..tak berkat hdup kauu..sebab kau blogger yg tak ber amanahh..buang lah video tuu untuk mengelakkan kau dapat musuh lagi ramaii..salammm//

ketupat palas said...

kepada BLOGGER jangan KETERLALUAN dan jgn MELAMPAU....

blogger said...

wei bodoh.. ini memain.. apsal ko ni bangang sangat???

apsal nak sampai bawak masuk keluarga semua tuk pasukan kafir tu .. bodoh anak haram yang tak tau letak nama..
kalau berani bg nama la...

jangan melampau sangat. ni setakat melawak. aku nak buat video macam mana pun itu suka aku . bukannya aku letak video kelakuan bodoh macam anjing family ko. ini takde kene mengena langsung ngan family ko.. apsal ko nak tarik family?? anjing!! jangan cabar aku.. kalo ko berani.. bg nama ko !! meh ckp dpn dpn aku.. aku bagi ko 2 hari.. kalo ko tak bg tau sapa ko.. memang ko *******

biar pasukan mana sekali pn.. langsung takde kenemengena ngan kita semua. apsal ko nak terasa...??? bangang!!

tak perlu ko nak bg aku amaran suh tarik balik video ni.. ini hak aku. ko jangan menyampuk kat sini dah.. pi berambus!!

blogger said...

satu lagi aku bukan kutuk peminat ok...
aku kutuk team tu.. kalo ko tak suka kutuk la team yg ko tak suka.. apsal melampau sgt????


p/s : aku tau ko siapa.. bukan susah aku nak kenal orang man utd yg suka on9 time cam ni

aku ingatkan lagi: JANGAN MELAMPAU!!

Anonymous said...

wahai TUNTUT KEADILAN

ko marah ye bile blogger kutuk MU camnie smue...
bile blogger lg sorang najib duk
kutuk team2 lain ko suke la ye???

camne lak ngn prinsip n minat kitorg ngn team ktorng? xpanas lak aku tgk die slumber duk team lain..

batu kep boyz said...

jangan memain ngan bloger,stakat parang tu die dah jemu dah,hahaha..

batu kep boyz said...

najib bloger khas dari old traford,sir alex tugaskan die untok bahan team2 lain,so team2 lain kenelah trime..hahaha

batu kep boyz said...

camne lah boleh jadi bloger,tafsir pon salah..hahahhaha

Anonymous said...

blogger tau pun kau marah......jgn taruk lg.mula2 blh la sabar..mcm ni ko nak marah.kalo ko taruk semua team tk pe.ni ko taruk m.u je.ko ni mcm budak2...jgn pentingkan diri sendiri.ko naak org bukan warga uniily kutub uniily fikir la........kalo bapak kau sokong m.u dia pun akan ,marah.....kalo aku tunjuk kat luar video ni nanti ko teruk....baek ko padam.hari 2 bru sikit je kau kena

najib said...

pergh!!!...da seminggu aku tk buke blog ade kes gado bru erk???...siot....name aku pun naik ker....aku kutuk pon berpada2 laaa...tk berat sebelah pon...aku kutuk sambil puji...peraaaaaaaaaaaaah!!!!

Anonymous said...

btl najib ko nasihat la blogger.bertindak adil....nanti kalo aku ckp laen la jawapan dia

blogger said...

bagus la .. aku dah tau skrg siapa pondan yang berselindung disebalik nama 'Anonymous' yang banyak bunyi ni...

ko sendiri dah tunjuk kat aku siapa kau. hanya dengan komen kau aku dah tau skrg

tp aku bukan suka aib kan sesama saudara seislam demi kafir...

takpe la ... siap kau nak ungkit bapak bapak sekali kan...

no prob... yg penting aku dah tau skrg... aku dah kenal manusia yg bertopengkan syaitan bila belakang aku ni.

depan aku pandai ko buat bodo...

last sekali kesilapan bodoh ko perangkap ko...

kalo sesiapa yg perasan tau la siapa orang nya!!


salam.

jali"s f.c said...

blogger,bg ar tau sape yg hati panas ngan ko...aku nak tau gak...please...sekurang2nyer aku tau gak sape pondan 2...

blogger said...

aku kan ckp aku tak nak aibkan dia... tp mmg dia pondan... sbb dia dah tak berani nak menjawab.. aku tunggu lg ni...

azimah.. said...

ape nie kaum lelaki??..xbis2 nk gado jew..hal kecik jew..bnd gurau2 pn xle nk trma kew??...kata bsatu padu??ni kew car bsatu padu kowg???..

aiyoo pavom lah..

cian blogger xbis2 kna bambu jew...

dIANA roSe... said...

tu lah laki2 zaman skrg azima..erm biar lh dorg hdup dlm dunia spa Q dorg..xbis2...ade2 jew..cam kanak2 ribena...

Anti Ball said...

ishk!!! dr dlu aku ckp jgn tgk bola xnak dgr..ken da gadoh....

sokong blogger said...

pondan masih sepi tanpa berita!!! bodoh punya bapok!!

comment tracer said...

komen ina dengan azimah tu same jer nampak,ina ke azimah??elok2 la nak komen tu,kantoi nnt malu jer..hahhahah

blogger said...

again bapok yang sama menyamar...

Yahya (queck_my) said...

S'salam..

Kenapa ni Unilly???
Klu tak puas hati tunjuk kehebatan kat fantasy la!!! kepada tuntut keadilan, takkan tak boleh bergurau kot.. Bloger kena banyak sabar.. klu tak puas hati jumpa man kelang untuk di motivasikan.. ok.. majulah epl untuk unilly..

azimah f.c said...

tulisan azimah bukan macam tu

la..hahahaha

kerje ina nih..

blogger fc said...

betul tu azimah f.c nampak sangat kebodohan yang semakin menonjol dari bapok yg blogger ckp tu

blogger said...

haha... tq buat yg support aku... lama kelamaan korang sendiri akan tau siapa bapok tu...kebenaran pasti tiba!! dah nampak kan???

kalau takle tau lagi baca balik semua komen tarikh waktu ....

aku taknak bg tau siapa bapok tu... biar korang sendiri tau!!

huhu tak pasal pasal ina pn leh jadi mangsa!

Azimah Mohd :) said...

bengong btol..xpasal2 name aku
terlibat..huhuhu..marah ar nie!!!

simbah petrol said...

x kan dah abis gado kot????nak lagi,nak lagi,nak lagi...

blogger said...

bapok masih menyamar... aku masih bg ko chance tuk minta maaf secara terbuka kat sini... tak perlu bg tau nama kau...

sbb aku takna sesiapa pun kat sini rasa diri dia diaibkan...

selagi ko tak minta maaf kat aku .. aku takkan maafkan kau dunia akhirat.. disebabkan komen kau yang melampau yg terpaksa aku padam.

sekali lagi aku nak ingatkan kau yg aku dah tau siapa kau. kalau kau masih na berlakon depan aku aku tak kisah... tapi aku dah tau la perangai setan ko sekarang...

kalo ko mintak maaf secara terbuka kat sini... kita tutup cerita..
aku pun akan maafkan kau.

kepada semua pembaca korang boleh tau siapa bapok ni kalau kjorang tengok balik semua komen komen dia
-tarikh
-waktu
-ayat dia

lepas aku dah pakai ip traser dah cukup confirm yg bapok ni punya kerja setan dia...

takpe .. still aku taknak malukan dia ...

kalo korang leh tau bgs lah..

aku bg bapok ni chance lg..
aku ulang
aku ulang
aku ulang

kalau still ngan perangai ko.. ko tau la nanti...

komen-komen bapok
-tuntut keadilan
-ketupat palas
-batu kep boyz
-Anonymous said..blogger tau pun kau marah.....
-azimah.. said...
-simbah petrol said..

nak cabar aku lagi????

kesian blogger said...

panas panas panaas blogger ko g je jumpa org tu face two face kan senang

laki zaman skrg!!! said...

btul tu btul...huhuhu..

xbaek gado buln syawal nie...baek selesaikan face to face kalo xpuas atie..

huhuhu...kesian nyer korg nie...

bile nak insaf agaknyer...

blogger said...

buat apa aku nak g jumpa dia... kalo dia nak aku maaf kan .. aku tak mintak jumpa aku pn... mitak maaf kat sini je aku terima.. kalo tak dunia akhirat aku takkan maafkan dia!! ini muktamat!

man kacak said...

mane berita liverpool kalah.. lame aku tggu x kuar2 lg nie..

queck_my said...

bagus la kau Man.. terima kekalahan seadanya.. mcm diaorg ni semua ada saham kat team masing2, pasal tu tak boleh terima kekalahan.. kesian.. macam budak2.. (tapi budak2 ada ka mcm ni???)

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."