mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, August 31, 2009

majlis berbuka Belia uNiLLy's

Majlis Berbuka bagi belia uNiLLy's (lelaki sahaja) dijadualkan untuk diadakan pada 13 september 2009 ini bersamaan hari ahad. kepada sesiapa yang berminat bayaran bagi setiap orang dikenakan diantara RM10.00 ke RM 15.00 sahaja. tempat akan diumum dalam masa terdekat di Blog uNiLLy's

kepada yang berminat sila daftarkan nama anda kepada :

  • sdr Roslan bin Abd Kadir (017-333 6557)
  • sdr Nasir Bin Abdullah (012-603 7466)
p/s : kepada sesiapa yang punyai sebarang cadangan dan idea untuk majlis berbuka puasa ini untuk dikongsi sila komen diruangan ini.

46 comments:

Anonymous said...

ah kowg xbis pgram tok laki jew...

Anonymous said...

1 malaysia 1 lelaki

laki said...

ppuan xleh kuar uma....

laki gak said...

Lelaki pengatur progam untok 1unilly,ape salahnya lelaki untuk berbuka puasa??untuk merapatkan ukhuah..xde lelaki,xde perempuan.ingat tu,lelaki yang memimpin wanita,bukan sebaliknya.

guys!! said...

allhau akbar!!...hidup lelaki!!!

Anonymous said...

xder ppuan xder laki gak..hahahaha

anak adam said...

kenape pulak???bagi 10 sebab..yang wujud dulu adam atau hawa???

saif ali khan said...

korang ni,bulan pose gadoh bab2 ni pulak..insaf ke ape??heheheh

najib said...

tlg bg cadangan nk wat katner???...

tkyah nk gado...

nk tomyam???

steak???

kfc,mcd,pizza???

tlg bg cadangan!!!

najib said...

ppuan tlg laa...

kiter bkn xnk wat tok korg...

tp cuber korg pk la....

ppuan unilly bkn mcm laki unilly...

korg ubah diri korg dulu...

aku tgk korg tu smua tk bersatu lgsung...

skit2 gado...pastu biler duduk pun mesti berpuak..hehe

saling dengki-mendengki...

aku nk gak wat program ajak korg skali...

tp program nie korg tk sesuai wat gn kiteorg laaa....

nti mengamuk mak bapak korg....

Anonymous said...

unilly bukan ada lelaki sahaja .....memang laki pemimpin...... tapi syurga dibawah tapak kaki ibu......... setiap kali perkhawinan mesti kena ada makan besar yang hanya untuk lelaki......kenapa ?????????.... sedangkan perempuan banyak buat keje......kenapa tak pernah buat makan besar utk kaum wanita....... macam mana kaum wanita tak perselisihan faham kerana tiada perhubungan yang baik seperti kaum laki yg sentiasa berjumpa dan boleh memahami antara satu sama lain..... isteri bukan orang gaji.................................................... yg asyik kena jaga anak... laki yg asyik melepak tak kira masa.... tanpa megetahui perasan wanita yg tdk dpt bergaul dgn org lain kerana anak merengek ...........macam mana tak perselisihan faham dgn kaum wnita yg lain.......... bagi yg bujang keluar tak kira masa ... balik kul 4-5 pagi..... bangun tengahari.... adik tak buat keje sikit meraung- raung ... pernah tak laki tahu perasaan wanita????????????????????????????????????????????sedangkan adik itu tunggu dibuai kasih sayang.. seperti ia laku kan pada awek dia........ wahai laki.....wanita bukan orang gaji yg disuruh buat keje aje........................................ laki mesti maharajalela..wanita sepeti hamba...... jgn bersikap sedemikian................................................................................................

Anonymous said...

ini macam luahan hati ina je... hehehe

dIANA roSe... said...

tolnh lh ek..aku xde jew nk luah2 cm ni!!..aku slalu gne name lah ngok!!wtpe nk tpu...bdoh nyer...pwg ln yg luah owg ln yg jd mngsa.... bdoh mne yg ckp aku!!..tampo kang..aku xpnh merungut..wat kna ikhlas..jgn nk merungut....tolng ek..bkn aku!!!!..excuse me lah... xmain ar luah atie kat blog cm spruh mnsia tu.....huhuhu..lntak korg ar...ah laki asik nk bebl jew....cm lh korg tu xbpuak!..sme jew..dpn baik..dlm atie xske antr satu sme ln...hahahha..poyo jew..

dIANA roSe...xpuas atie!!! said...

buln pose jgn main tduh2...kang aku mgamuk kang...tp ayt laki2 korg mmg mlampau ar...asik nk ckp krg jew btul n korg jew bgus....
eeeEE Germ nyer aku lau owg tduh2 ni..

wanita yang menyayangi lelaki.. said...

wahai anak adam...mmg la adam wujud dulu..tp anak2 adam yang lain lahir dr sorg wanita..ooo perempuaan xbersatu?? ktorg xbersatu pn utk jage hubungan baik ktrong..bkn cm laki yang konon baik antara satu same lain tp ati dengki sesama sendiri..kat blog nie pn bleh nmpk..korg asyik bergado je skit2..kalah ppuan..

xXx... said...

hhehe..law korang xsedar lh ken...cub tgk komen2 yg lme..kbykn yg gado2 smua laki..coth cm tiket free tu???...huhuhu...sal tu pn nk gado..hal kecik pn nk gdo...lelaki mmg xbis2..lg nk ckp pmpn lak..pegi lh korg...

blogger said...

woi!!!! aku suruh bagi pendapat korang pasal tempat nak g berbuka pose.. bukan bergaduh cam ni... bosan tul!!!

najib said...

kite mkn mcd je laa..hahaha

Nasir said...

bole lak korang bergado kat sini..

bg la idea..

dIANA roSe...xpuas atie!!! said...

tu lah..pape ntah..xpasl2..aku plak jd mnsga...tolng lh..law nk tudh tu agk2 ler...erm aku doakn tuhan blas pd spe2 yg ske wat fitnah xabis2 nie..whai mnsia sklian sdr lh yea..bln pose ni pn xbis2 nk gdo...ermm owg tmbh phla, ni nk tmbh2 dosa...erm lntak lh owg nk ckp pew..yg pasti bnd yg mepek2 tu bkn kte yg wat..kpd yg xsdr dri tu..tolng lh sdr dri..kpd mnusia yg wat kmen pd 3.9.09,8.35 pg tu ermm ln kali ltk nme sndri.....sbb ayt ko, tgk aku yg dpt name..wlupape pn aku rse xpuas atie lh...erm nsb buln pose law x....erm da lah mlas nk ckp..lantk ar...biar ar..bdoh btul!!!...

Anonymous said...

yang pasti bukan ina buat.... jagan tuduh dia...

Anonymous said...

aku tak nak letak nama.... pastinya ada sebab....

Anonymous said...

hanya aku saja tahu sebab nya.....

Anonymous said...

hanya aku saja perlu tahu sebab nya.....

Anonymous said...

hanya aku saja perlu tahu sebab nya.....

Anonymous said...

hanya aku saja perlu tahu sebab nya.....

Anonymous said...

maaf ina disebabkan aku kau yg dapat nama...

Anonymous said...

dalam unilly ni hanya orang muda yg aku tengko betul-betul sayangkan isteri.. yg ditunjuk kasih sayang nya hanya lah BUKHARI(BO..) yg sukar unk meningal kan bini.. walaupun ke stadium.... contohilah beliau...

Anonymous said...

ah.. sudah... aku dah tau ni mesti keje bo...

wei kalo nak puji diri sendiri takya la sampai down kan laki lain.. aku nak tgk gak bape tahun ko larat nak berkepit...

biasa la baru kawin kan...

najib said...

cheh!!..org masukkn berite ni nk mtk cadangan tmpt laaa bkn nk tau pasal hal peribadi korg....

man kacak... said...

aku igt wat kat taman bolton la jambu.....

ocan said...

lagi banyak orang komen yang bukan2 dari yang call aku..uhuhuhuhuk!!
aku sekeh kang sape wat kecoh nie..

ocan said...

pasni makan2 laki ke,pompuan ke,pondan ke jangan la letak dalam blog..kite2 je tau lagi sonok,tak de sape nak kacau..yang tulis panjang2 tu aku bagi penghargaan penulis cerpen unilly,syabas!!kepada yang tak menang,cuba lagi..adios

ocan said...

aku rase la,korang datang bukak puase rumah aku jela ramai2..hahah

dIANA roSe... said...

aku btul2 mrh gn owg wat hal ni...mula2 aku da cool tp bile aku di ejek..aku xle trma...aku naik mrh...erm smua tduh aku jew...tp aku taw owg yg knl aku pasti xkn ckp aku...erm lntk ar..lupakn jewxyah nk keco2 lg..biar ar dowg nk ckp pew... 1st tme dlm hdup aku..aku kna tduhn cm nie...da2..ckup..ttp cte..korg wat lh korg nyer pgram..

dIANA roSe... said...

lg 1..hal prbadi xyah nk duk cter kat blog...biar lh dlm fmly jew..law ade pape pn selesaikn sndri..jgn nk g ctew smpi 1 dunia tau....paham!!!

najib caldina said...

ko duk diam je laa diana rose!!...
mgada2 plak...terajang skali baru tau...

ok2....kite g makan kat uma sendiri laaa

Azimah Mohd :) said...

hahaha cian lelaki last2 mkn kat uma sdr..sdap pe.. ma korg masak lg sdap dr mkn kat kedai..hehehe

dIANA roSe... said...

btul2 zima...last2 pose pn nk bis dowg xsetle lg tmpt mkn.hahhaha...
npe caldina???
cm caldai...huhuhu oops slp lh keldai... lbh kurg jew ken bunyi die...kikikiki...
sory lh en.nAjib gundhun... aku mmg xske diam bile owg cri pasl gn aku!!!...huhuu...azIMA kte da bukak pose same2 ken...byk kali lak tu..xyah bgtau owg pn..xyah tye owg pn...pg n mkan trusss....cuma kna reserve jew...ken8....

najib otai said...

tu korg g berdua...xleh blah...dua2 ppuan gedik....pastu nk ckp byk lak....cuber korg anjurkn sendiri...jempot smua wanita unilly g berbuke pose sama2...bru korg tau...hahaha....

uppe dan ippe said...

betoi..betoi..betoi..

upon dan apon said...

korang lagi teruk,bukak poser due orang jer,lagi bajet..hahah

diana rOSE... said...

eeEE bdoh nyer gemuk..ktorg g shopng then trs bukak pose lh..huhuhu pe korg ingt kte xle wat prgrm kew??.. nt bile da wat korg ckp mcm2.. pmpn ni gedik lh tu lh..ngde2 jew..cm lh aku xtaw laki..dpn ckp ln blkg ln.. huhuhu..poooooDA dei.. looosa ni!!!

m'sia dayan club said...

tapi najib je depan blakang die cakap terus terang..hahahah

Anonymous said...

btol lah..memang pun,lebih elok jika kita cakap depan2..dari kutuk belakang2...

upin dan ipin said...

betol3x

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."