mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, July 22, 2009

siapa nak join g bollywood of merchant lagi??

siapa nak join untuk menyaksikan teater bollywood of merchant 25 julai 2009 ni jam 3 petang???

tiket dari RM75.00 masih ada lagi...


kalau ada sesiapa yang berminat... bagi tau awal awal...

info tiket klik disini



27 comments:

salman khan unilly said...

tiket free ker???

Anonymous said...

nak free je memanjang ek... beli la sesekali...

ni la stu satunye blog yang selalu bagi free tiket tuk pembaca hahaha

Anonymous said...

mana satu kerbau ni yang nak free aje semua . semua program asyik nak sponsor aje keluar duit. cubalah keluar duit tu sikit baru rezeki bertambah.ni tak selalu nak org belanja aje . dahlah bodoh sombong pulak

Anonymous said...

saya nak tiket platinum leh bukan mcm kerbau tu nak free aje

Anonymous said...

mana kau belajar keluarkan duit pergi menonton persembahan maksiat orang kafir boleh menambahkan rezeki?? ternyata salman khan tu hanya menanyakan satu soalan mudah. tapi yang menjawabnya tu menunjukkan tahap pendidikan agama yang agak rendah. makin lama makin bodoh agama warga unilly ni. ini satu kenyataan yang tidak perlu dinafikan. pihak pengurusan unilly perlu berbuat sesuatu bagi meningkatkan tahap pendidikan agama islam warga unilly. kalau tidak, macam ni lah yang terjadi. suka suka panggil orang kerbau, pergi menonton persembahan maksiat dengan duit sendiri boleh menambahkan rezeki, dan banyak lagi contoh lain yang terdapat dalam blog ni. saya amat kecewa dan sedih bagaimana ibu dan ayah mereka mendidik mereka.

-hidup dan matiku hanya kerana islam-

blogger said...

ha.. kan dah kene.. lek r .. kalau nak tegur pn ada had dia.. aku rasa ni org yang sama la ni.. dari dulu tak tak insaf insaf lagi..

lek r bende takde apa pn.. nape nak melenting.. kalo nak tegur elok elok je.. takya maki maki.. tu bukan budaya orang terpelajar..

tokku paloh said...

salam... alamak bang... nak berdakwah pun biar kena dgn caranya... bukan ikut suka hati ckp org bodoh.... betulkan diri dulu sblum betulkan org lain...

Anonymous said...

mmg yg nak free tu kerbau bodoh.dah berbuih ajar. jgn mengharap pada org lain . klu tau maksiat nape nak tanya tiket free. siapa makan cili dia terasa pedas. saya bukan nak berdakwah tapi nak tukar budaya unilly terutama yg kedekut tu supaya belajar berbelanja tanpa harap pada org lain. saya tegur sebab ibubapa saya tak pernah ajar saya mengharap ikhsan org tapi berusaha utk sesuatu. klu nak marah jgn marah pada ibubapa tapi pada org yg tegur kamu .jgn jadi kurang ajar . kamu tahu ke ibu bapa tu mungkin pernah ajar ibubapa kamu juga. nak tegur biar pada org yg berkenaan ,jgn tarik masuk org ketiga masuk dlm . BODOH PUNYA ORANG !

tokku paloh said...

pelik aku.... brani dia kata kita ni bodoh agama... macam laa dia da comfirm masuk syurga...


hentikan laa bg comment yg memburukkan blog...

jgn ingat blogger tak reti nak trace location dari mana anda datang...

kalau brani meh laa cakap depan2... bagi nama penuh...

blogger said...

sudah sudah la tu wei.. bosan la aku nak melayan komen budah budak kan macam ni sume... banyak lagi agenda yang kite perlu tumpukan .. bukan dok bertelagah mcm ni...

Hamba Allah said...

kpd blogger, bg pndgn sy elakkan dr war2kn info2 seperti ini dlm blog.
MERUGIKAN ISLAM

hahaha said...

hahaha...

rahim ipoh said...

tokku paloh awak cakap pun guna nama samaran . Saya rahim dari ipoh yg cakap siapa nak tiket free tu kerbau bodoh. puas hati. saya tak takut klu berani dtg kat saya utk sponsor lagi.

rahim ipoh said...

saya sakit hati sb dulu bila nak buat malam unily bila minta duit ramai yg tentang kata takyah minta duit utk meja makan . ramai yang nak minta sponsor aje keluar duit. sb tu sy melenting bila ada beruk yg minta benda free skrg.

rahim ipoh said...

saya nak tanya blogger berapa org yg pergi bila dpt tiket free. dan brapa org yg minta tiket bila harga nya rm75. budaya unilly adalah ambik yang free aje. klu perlu bayar tak payah join. ini adalah hakikat

Anonymous said...

ya.. betul aku sokong 100% kata sdr rahim tu...

najib said...

cayalah pak rahim....

bru berani erk..hehehe

tp pe2 pun relax...

Sha-Bie said...

mmg patut ada yg berani nak utarakan topik nie....mmg unily kita nie dah manja sngt..semua nak free...mula2 program free, lama2 setiap benda nak free...lama2 lagi...dgn keluarga sendiri pun dah mula malas nak keluar duit...bila budaya sponsor ni diteruskan, sebenarnya merosak kan warga unilly sendiri jer..dari warga unilly yang bertangung jawab mcm papa2 n mama2 kita dulu berubah jadi warga unilly yg tak bertangung jawab...tolonglah warga unilly jgn nak manja sngt!

rahim ipoh said...

salman khan kenalkan diri awak klu awak berani.

Sha-Bie said...

ada berani ker??? hehehe

amjad khan said...

salman khan tak tau mala la .. ckp hindi...hehe

rahim ipoh said...

salman khan tak payah malu klu nak bercakap benar.

abishek said...

salman khan kecewa ditinggal aiswarya rai

insan kamil said...

salman khan ni mesti jaer nih..... sebab dia yang paling kedekut... tamak..dan jakon dlm unilly.... susah nak kluar duit sendiri..... pantang org belanja.... mesti sapu sumer... biler biler pn mintak free...... klau free pkl 3 pagi dia da brato dpn umah.....

Anonymous said...

ak stuju..... ak memang da bebulu ngan perangai jaer.....

rahim ipoh said...

disini sy ingin umumkan saya bukan insan kamil tu, nanti korang ingat sy yg tulis ttg jaer.

Anonymous said...

apela. sama agama pun nak gadoh.pasal bollywood pun nak gaduh.insaf la.......amin

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."