mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Thursday, June 18, 2009

Terimah Kasih...


Salam...

terima kepada blogger kerana memberi kepercayaan kepada saya untuk menjadi salah sorang ahli blogger yang baru..

InsyAllah saya akan menjadi blogger yang baik dan menulis
berita2 yang menarik...

sekian... Wasalam...

12 comments:

Anonymous said...

poyo...

rOse... said...

poyo??....sbuk!!..biar ar die...

Hamba Allah said...

klu dh hati mereka hitam, kita xdpt nk buat ape2....
moga2 dpt hidayah dr Allah s.w.t...
~amin...

pardin said...

taniah kepada semua yang terpilih. selepas ini saya rasa informasi terkini dari setiap family akan update dalam blog unilly. kerana setiap family sudah mempunyai wakilnya untuk update dalam blog ini UNILLY.

Good Job!!! Razali & Team

Anonymous said...

geli je ngan rose ni.

rOOOSE... said...

geli??..ah lantak ar...pdli pe aku...

Anonymous said...

tahniah dan buat yang terbaik..

Anonymous said...

jgn peduli apa orang kata...teruskan usaha..

Anonymous said...

berita2 liverpool x pyh la eh...

Anonymous said...

takkan setakat tu je kot blogger baru... mana berita korang ni?? aku tunggu dah berjanggut ni.

anaknya said...

janggut slow2 skit...trbatuk korum kt nilai...hehe

Anonymous said...

ape da ko mrepek wahai anaknye???

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."