mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, June 24, 2009

sila berikan tarikh lahir anda...

kepada warga unilly's yang di hormati.. sila nyatakan tarikh lahir anda dan keluarga anda bagi memudahkan kami di blog ini menyiarkan berita mengenai anda...

kami masih sedang berusaha untuk mengumpul maklumat mengenai tarikh lahir warga unilly untuk bulan jun dan julai.. diharap anda dapat membantu kami..

sila tinggalkan tarikh lahir menerusi ruangan komen anda...

7 comments:

Anonymous said...

ape punye komen ar..
da tentu die mntak tarikh lahir..bg je ar
byk bunyi plak...
klu die tau korg pyr tarikh lahir sure2 la die masukkan..da die tau fmly die pyr,die letak la..

Anonymous said...

Jali mmg mcm tu. Keluarga dia je nak lebih.

Anonymous said...

kalau ahli family tak tahu tarikh birthday, malu lah.kalau korang bagi tarikh birthday family korang baru lah dia boleh...nak bagi, bagi, tak nak sudah????? jangan buat masalah..

Razali said...

korang ni dah melampau.. apasal bodoh sangat???? ko tak paham ke ayat aku.. aku bukan komputer nak ingat tarikh lahir mak bapak korang..

sebab aku tak tau la aku tanya.. aku buat macam ni pun korang boleh ckp mcm mcm...

apa masalah korang ni kalau nak kutuk.. terus terang je bg nama aku tak marah .. bg tau apa masalah korang.. apa yg aku tak letak pasal family ko..

kalo ko bg tau bARU LA aku tau ... ni dok menyalak macam anjing mana aku tau.. anjing mana yang menyalak...

kalo memang betul ko ni ikhlas nak bantu aku bagi tau apa apa maklumat kalo tak pi berambus.. aku pun buat keje ni takde orang yang bayar aku gaji...

memang agak melampau komen anak haram ni.. aku bagi amaran jangan cube nak merosakkan keharmonian dalam blog ni.. kalau nak bantu buat cara nak bantu

aku dah masukan macam tu banyak wakil dari setiap keluarga sebagai wakil dalam blog ni .. kalau diorang tak wat kerje ..nape nak salahkan aku??????

pun macam tu aku ttp berusaha nak cari maklumat keluarga korang... aku harap... kalo setakat nak bagi komen takde nama pastu nak maki aku baik diam je... jangan carik pasal!!! sebelum aku gelarkan ko ***********!

jali"s fan said...

x de sorang pun lg yg aku jumpe mcm jali...patutnye korang ucaplah terima kasih kat die...ini korang sibuk plak pasal x letak family korang...korang igt senang ke nak wat bende nie sume???die dah la bz ngan keje die lagi,x kn 24 jam nak hadap blog jer???rileks jali,kami tetap hargai ape yg ko dah wat slame nie???time kasih byk2 atas sumbangan n information yg ko bg tentang family ko..oopss,family unily la maksud aku...

liana said...

birthday suami saya 13/07/09. nizam tmn jasa..

Anonymous said...

nama saya azlinda binti ali.tarikh lahir: 05/10/1995

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."