mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, June 3, 2009

chelsea harap tuah...

sdr Khairul anwar yang dipanggil menyertai pasukan chelsea berharap tuah menyebelahi masukan mereka bagi menghadapi kejohanan kali ini.

katanya " saya amat berharap pasukan chelsea dapat melakukan sesuatu walaupun pada hakikatnya kami bukan pasukan pilihan jika dibandingkan dengan pasukan pasukan yang lebih hebat dikumpulan kami"

hakikat ini turut disokong oleh sdr razali yang turut menyatakan "kami dipasukan chelsea hanya gah pada nama.. tapi hakitkanya mungkin tidak dapat menyaingi kehebatan pasukan pasukan dari kumpulan kami yang hebat hebat belaka"

sementara itu pemain paling senior pasukan chelsea sdr hassan berkata "saya yakin walau pun kami bukan pasukan pilihan tapi saya percaya pasukan chelsea mampu menjadi pasukan underdog sekiranya memastikan beberapa perancangan yang diamanatkan mampu dipatuhi dengan betul.."

pasukan chelsea diwakili oleh pemain pemain seperti berikut

hasan = peter cech
arshad = drogba
razak = terry
jali = alex
yasin = lampard
khairul anwar = anelka

9 comments:

original alex said...

jali ko kasi botak kapla dl la....
ade hati mau jadi mcm saya.

pengkritik bebas said...

jali, ko jgn men la....
klh trk geng ko nanti....
blh lari ke ko kt pdg???
jgn penatkn diri sj....
kasi berehat la dey thamby....

opan said...
This comment has been removed by the author.
opan said...
This comment has been removed by the author.
opan said...

tlg skit la...pkai la name carvalho ke,bosiangwa,nie sibuk ngan name alex gak...name dah la dekat2 ngan ferguson...

bodyguard part 2 said...

ha... selamat datang bodyguard.... baru nak menonjol nampak!! hehe

opan said...

aku x nak difitnah....huhu

Anonymous said...

bjek encemmm jer duk pkai baju celsea..baju bli kt mydin bleh laa

shebby singham said...

team ni agak goyah dapat saya lihat dari segi nama..chelsea fc satu name yang agak goyang dan rapuh

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."