mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, May 27, 2009

Man juara Liga EPL uNiLLy's...


Sdr ismail (man) telah menjuarai Liga EPL uNiLLy's... seperti tahun sebelum ini warga uNiLLy's akan menyertai liga ini yang dianjurkan oleh laman web http://fantasy.premierleague.com

pada tahun lalu sdr Najib telah menjuarai liga ini. pada tahun ini saingan menjadi lebih hangat dan sengit apabila disertai oleh lebih ramai warga uNiLLy's yang menyaksikan persaingan dikalangan warga uNiLLy's lebih meriah.

sdr man menunjukkan kebijaksanaannya dalam mengatur pemain dan strategi bagi memastikannya dapat menjuarai liga kali ini. syabas diucapkan kepada sdr man kerana menjuarai liga kali ini.

selain dari sdr man selaku juara sdr ibrahim menjadi naib juara dan juara tahun lalu sekadar berpuah hati ditempat ketiga dan keempat.

syabas buat semua yang menyertai liga ini dan diharap pada tahun hadapan lebih ramai lagi yang menyertai kejohanan ini... lagi seronok kalau ada hadiah...

tahun ni tiada sebarang hadiah dijanjikan.. cuma sdr man mungkin ditawarkan menjadi pengurus pasukan yang bakal diwakilinya dalam kejohanan piala uNiLLy's tahun ini..hahahaha....

Kedudukan terakhir Liga EPL unilly 08/09 (Rank: 14,012 / 140,829)

# Team Manager GW Total
= 1 Rizing Redz Two Muhammad Ismail Yunus 46 2053
= 2 Baim the great baim the great 42 1955
= 3 wait n see united >> najib dayan ali :) 50 1910
= 4 come back fc sir n@j!B tHe GrE@t 54 1886
= 5 suka-suka f.c Prof. Dr. Mohd Ikbal 46 1844
= 6 unillyfc mohd razali 28 1790
= 7 bUDAK KAMPONG dien Yusof 41 1738
Up 8 KilleR Team M Nash Mofude 40 1667
Down 9 malbar fc mohd razali 21 1663
= 10 LWTR AreJug 81 21 1625
= 11 Bambrivers FC . siXX 42 1600
= 12 demajufc abdul razak yusof 27 1480
= 13 Petronas fc syafiq irfan 29 913
= 14 selmanu syahiran jabir 24 771
= 15 The Blues Fc syafiq irfan 55 673
= 16 caca marba ejam torres 36 641
= 17 syria fc ocan superb 46 565

23 comments:

baim's said...

aku harap next season setiap org ada 1 team saja... bermakna dia ada 11 pilihan pemain serta 3 simpanan. cam man w'pun team ridzing reds two menjuarai kejohanan ini, tp dia ada 2 team dlm percaturan, bermakna dia bole letak 22 pemain & 6 simpanan... kira bila 1 team tak perform, dia ada 1 team lg... cam aku hanya bergantung 1 team saja dan pernah beberapa kali menduduki takhta teratas musim niee

aku lagi hebat said...

ya ya aku setuju... man tak layak menang..kah kah kah...

najib said...

hahaha...baim tu nasib laaaa....
ade 1team ke 2team ker xde e2 masalh...bergantung kat idea kite laaa.....
team aku tahun ni tk menjadi sbb
pemain yg aku pilih msti tibe2 je coach die xbg main...bengangjeee....
lg 1 5kali aku luper nk tukar play
er...hehee...tp ni bkn alasan....
tgu taun depan laaaa....
aku mesti rampas blik!!!!!!

Man said...

beberapa kali je kat atas, cm aku dah boring dok atas nie tggu korg potg tp x dapat, buat 2 team mmg la saje2, tp aku rs team 1st aku nie mggu ke3 je da ataas team yg ke 2,jd aku mmg da concentrte pd yg 1st dr awal, team ke2 tu suke2 je try pemain lain. So sdr baim yg suatu ketika lupe psl epl try harder next season k.. hahaha.

man said...

Hahahah, tak layak pulak.... plik btl la mereka2 yg da sayor nie... hahaha.

benitez said...

aku rase man menang sbb liver kalah 2kali je season nie...tidak die pu
n hbs...

sayor said...

ala setakat nak pakai 2 team aku pn boleh.. yang pasti aku bakal juara tahun depan

mr cool said...

lerr.. per kecoh kecoh ni... aku tak update team aku lebih 4 bulan pn leh kekal tangga ke 6.... bayangkan kalo aku lawan... setakat point 2053 tu baru beza 263 jer ngan aku... kalo 4 blan tu aku lawan... aku dah juara..saje bg chance...
kalo nak tau sape mamat handsome lagi hebat..ni... tengok la carta...hahaha

baim's said...

pasal nasib ler aku suruh setiap org ltk 1 team, kos dia hanya ada 11 pemain saja utk perform.. aku pun leh mng klu aku main 2-3 team kos aku leh pilih lg ramai pemain. man hebat klu kedua2 team dia menduduki tempat ke 1 & ke 2.... tp team pertama dia berjaya dikalahkan oleh aku...

poyo said...

ya betul.. aku setuju, mmg team man kalo btl btl hebat kene tangga 1st n 2nd
kalo mcm ni mmg poyo jer..

najib said...

hahahaha...tahun lepas first time aku main aku jadi juara xkecoh pun.....hehehehe...so ni mmg nasib laaaa....korg kene pk sendiri laaa....2team ke 3team ker....hehehe...janji korg pdai....

najib said...

man tk hebat tp team die perform....die rjin so die berhak menang laa taun nieee...tp taun depan aku akan blasah!!!

Anonymous said...

najib dah tak menjuarai..nak kecoh.. buktikanlah.... baru gempa.. jangan sekali -kali cemburu atas kelebihan orang lain...

Anonymous said...

tahniah man ... teruskan usaha

kathal kirekken said...

man penipu...kenyataan!!

Anonymous said...

man poyo

man kacak said...

aku mmg poyo coz aku hebat, aku da kate team lg 1 main2 jer, korg xnak pcaye dala. hahahaha. baim ka harap sabar, bkn saye potg 2 point je, tp 98 point. n player2 sayor len, beruasha la lbh2 skit. mr cool lg xle bla, da no 6, konon x tkr pemain la plak.

Anonymous said...

orang dh kalah biase la....
hahaha...

2 team said...

najib aku nak main tuk 2 team dlm futsal unilly.. memandangkan enko sokong kuat 2 team dlm liga epl ni, aku yakin enko tak ada masalah klu main 2 team futsal nnt.

baim's said...

aku tak bantah kemenangan man, cuma aku nak next season setiap org ada 1 team saja...ni hantar sampai 2-3 team leceh lerr.. harapnya moderator utk team epl unilly akn kuatkuasa syarat tersebut...

kapten futsal said...

wei saper yg nk main 2team tuk futsal???...bgtau name...aku nk tgk muker skit.....

Anonymous said...

poyo la korang.. menang dulu satu team... nak 2 team konon

Anonymous said...

1 team da mng la.

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."