mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Saturday, May 30, 2009

chelsea juara piala F.A

FA Cup final winners: Chelsea by shady_sp.
pasukan chelsea telah ditabalkan selaku juara pala F.A 2009 selepas bertemu everton pada perlawanan akhir dengan keputusan 2-1.

pasukan yang pernah memalukan man utd pada separuh akhir piala f.a sebelum ini dengan mudah di jinakkaan oleh The Blues walaupun ketinggalan 0-1 pada minit pertamamenerusi jol yang tidak dijangka......

Go to fullsize image
syabas chelsea... satu perlawanan yang biasa dan tidak perlu bermati matian seperti red saitan sebelum ini telah ditunjukkan.... pasukan 'sayor' yang memalukan red saitan ini nampak begitu bersemangat... walau pasukan chelsea hanya bermain seperti perlawanan liga biasa..hahaha...

13 comments:

Anonymous said...

m.u guna pemain muda rilex je..........chelsial maen spi basah spende guus hidink blh letak kat muka penyokong chelsial

m.u fan said...

m.u bg turun player muda jer utk lwn everton...tp,chealsial main first eleven pun kne gak sebijik...itupun gelabah...tp ape pun tahniah la kt jaguss hidunk sebab dpt gak f.a cup...

the blues said...

dah la tu mu fan yang tak sedar diri... dah kalah buat cara kalah..

mule la bg alasan pemain muda la.. jersi putih la sakit perut la ,padang tak rata la, bola takde angin la... kah kah kah

cube lagi!

m.u fan said...

blah la the blues geng...poyo jek...aku nak tgk nt team ko leh mng x kat futsal...

red giant said...

haha futsal tu chelsea lain.. mana lah setanding..huhu aku sedar team aku lemah.. biar lah team aku jadi team underdog... haha terkejut beruk sume nanti

lagi lagi liverfool ngan ac milan yang ada pemain poyo tu... aku akan sekat diorang.. kalo kaki nak pakai lama.. jgn poyo dpn aku.. wakakaka

jali's f.c said...

takut kaki ko yg x lame...hahahaha

Man Ac Milan's said...

Red giant, kite men untuk unilly, jgn la simpan niat cmtu... x baek...

red giant said...

haha tau takut...sbb main tuk unilly la aku ingatkan korang..

hiddink said...

nasib la saya dpt piala....benitez gn wenger tk dpt piala pun....hahaha

the blues said...

pas ni piala unilly lak koleksi ke-2

anti the blues said...

woit the blues,ko tgk lu player tem ko...hahahaha..kaki meja la...

the blues said...

ha.. jangan salah sangka.. kaki meja ngan kaki bangku ada beza... kalo sayang kaki... yangan lawan lelebih bila lawan team kaki meja ni..hehe

anti the blues said...

mengaku pown..hahahaha

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."