mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Sunday, April 19, 2009

selangor dan chelsea mara ke final piala F.A selepas MALUKAN lawan 2-1

SELANGOR KE FINAL PIALA FA! BENAM PERLIS 2-1

Selangor mara ke Final Piala FA sekaligus mengulangi pencapaian musim lalu apabila berjaya membenam cabaran Perlis 2-1 di hadapan 18,000 penyokong di Stadium Shah Alam sebentar tadi.

Gol-gol Selangor dijaringan oleh Amri Yahyah pada separuh masa pertama dan juga separuh masa kedua.

Amri Yahyah juga dipilih sebaga pemain terbaik untuk perlawanan ini.

warga uNiLLy's juga tidak ketinggalan untuk menyaksikan perlawanan tersebut selepas Blog uNiLLy's ini menghadiahkan 10 tiket percuma bagi menyaksikan perlawanan ini sempena ulang tahun pertama blog ini.... insyaallah tengok la kalau final ada peruntukkan tiket saya akan offer lagi..... hehehe

chelsea ke final piala f.a! malukan arsengal 2-1

http://www.londontown.no/reiseshop/img/chelsea_logo.jpgsementara itu chelsea juga mara keperlawanan akhir piala F.A selepas memenangi perlawanan menentang pasukan arsengal yang hampir dimalukan dengan jumlah gol yang besar! dalam perlawanan yang berkesudahan 2-1 dan akan menunggu lawan yang tidak kire siapa sama ada man utd atau everton di perlawanan akhir kelak...

yang sedihnyer sekarang arsengal dah ikut jejak langkah liverfool.. apabila terlepas satu piala... hahaha lepas ni apa pulak ek??? hahaha...

aku ada cadangan terbaik la.. apa kata kita buat surat kat F.A.M mintak jemput liverfool dan arsengal main kat liga malaysia... sebab diorang dah takmampu nak capai apa apa kejuaraan selagi pasukan sehebat chelsea ada.

so kalau kedua dua team ni main kat liga malaysia conperm diorang dapat piala punye.... tapi kalau tak dapat jugak macamana ek???? hahahaha kene hantar liga kerela la kot.... wakakakakaka

arejug dan rakan rakan........SATU DUNIA KETAWA!!!!!

tolong komen sikit cadangan aku.... amacam???


yang bestnyer kedua dua team fav aku ni sama lak pencapaian .....
  • masuk final
  • menang 2-1
  • piala f.a
  • lawan kene buli masa main sebab poyo sangat wakakakaka
  • score last minit la lebih kurang... hehehehe walaupun peluang banyak.. nak wat suspen la katakan.....

25 comments:

xXx said...

nk parang??

Anonymous said...

tggu je m.u kat final.selagi m.u ada chelsea jgn berangan nak jd juara

parang cup said...

hahahaha mu pun dah bungkus nak tunggu bile lagi tahun depan ke>??

wakakakakakakangan ngan everon pn main cam nak mampus...sampai penalti... kah kah kah!!!!

sedih nyer aku terlepas 1 piala

lain kali jangan poyo!

alex ferguson said...

woi bloogek
lu mau kena 170jahitan ka?

gerrard said...

alaaa....
aku gerenti cese xkn menang piala fa...
everton da singkirkn liver n manu so pasni mangse diorg pasukan paling tua n hampeh dlm epl laaaa..chelsial.....

hahahahahhaha

ronaldo said...

saja lepaskn...
nanti kalo fa cup pun kite amik msti aku lg jd world player lg....ishk....bosan la asyik aku jer menang...

hahahahahaha

bukhary said...

agak keterlaluan blogger nie....
wait n c.....

bukhary said...

BODOH punyer man.u!!!!
ckp besar n dpt 5 piala 1 musim.
kan dh kena ngn eberton.
hakhakhakhak!!!!!
kan aku dh vkp, mmg man.utd pasukan PALING POYO di dunia....
padan muka ngn korg!!!!
hakhakhkakhakhakhakhakhakhakhak!!!!!!!
masih nk dpt 5 piala ke musim nie????

mohd razali said...

wei gerrard ko gerenti tuk bape lama??? nanti generti kad tu nak claim kat sapa kalo chelsea menang...???

kalo liver fool n man utd bengong leh kalah ngan pasukan bukan pilihan mcm everton... tu masalah diorang... kah kah kah.. ko ingat chelsea team kotak kosong macam diorang ke??

scolari said...

woi alex murugesooonnn eh furguson lu dah la poyo gi turunkan sume simpanan ingat leh makan team everton tu... last sekali ko dah kene makan ... wakakakaka... buat malu aku jer!!!!!!

mohd razali said...

tu lap pasal ronaldo.. sampai bila ko nak poyo kan.. zaman kehancuran ko pun dah dekat... so ko kene la paham paham masuk real madrid ke ac milan ke macam mat poyo lagi satu tu buat si bekam tu... kah kah kah korang ingat dari man u jer terus hebat la.... cittt!!!!

mohd razali said...

nasib oh nasib bile ko nak menyebelahi nasib????

seblahi la cepat nasib.. ada orang dah merungut... kah kah kah

cube tanye nasir.. dia kenal ker nasib??? kah kah kah

nasir pun tak kenal nasib kot???

nasib tu apa?? kayu ker orang ker?

kaT MANA BOLEH DAPAT EK?

nasib baper harga sekilo... ??

kalo aku dapat aku nak belikan ARSENGAL LIVERFOOL NGAN RED SAITAN ni... kah kah kah

wenger said...

abramovich sudah kaci saya duit laaa

macheda said...

saya masih mencari pengalaman....

cahill said...

chelsial pasni korg la mangsa!!!!!

Anonymous said...

ala m.u bg je team kokak mcm ni.asyik asyik m.u juara.bosan la. fergie tak tahu nk smpn piala kat ne.sbb dah penuh almari.bg la chelsea peluang.almari diorg kosong ada habuk je...hehehe.

Anonymous said...

alamak belum apa apa macam dah mengaku kalah jer org mu ni...wakakaka

Nas said...

mr razali...
nie pahal tibe2 kaitkn nasib ngn aku lak????????

yela skang ko poyo la...
tggu la nnt bile chelsial
xdpt ape2 cup season
jgn ko pn nak ckp
chelsial pn xde
NASIB!!!!!
tggu la kalah la skali chelsial
mase 2 xyah cari aku...
aku xde jual nasib2 nie...
hahahaha

Anonymous said...

wei jali.dgn everton pun korang tkleh bit.chelsial.chelsial

mohd razali said...

pepehal tunggu final la wei... ni malam tadi tu training panas badan.. apa nak kecoh kecoh.. bukan kalah pun!!!!!


yg ptg man utd kalah!!!!!!!!!

najib said...

maN UTD tk kalah pun....
same gak 0-0...kalah penentuan jeee....
tu pun man utd rehatkn smua star....
korg smue star main pun xleh bit everton kaaaa?????
hahahahahahaha bodo!!!!

Anonymous said...

itu la kalo dah poyo ... kata star ramai ..takat nak rehatkan baik takya... kalo ada star turun kan la ..simpan wat pekasam ka???

kah kah kah

Anonymous said...

simpan nk wat cese bangga skit jee....

Anonymous said...

chelsial,itu je alasan kau,panaskan badan..........panas ape 90 minit.kundi pun dah panas..........chelsial chelsial. .janji mu tak kalah ngan chelsial. itu yang penting

Anonymous said...

ish ish ..ni la perangai red saitan... sampai cakap tah apa apa yang panas tah... lek la bro... hehe

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."