mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, April 1, 2009

pit stop pandan jaya



lirik lagu alagiya tamil magan yang mungkin takdapat dilupakan oleh jaafar.. dah dok hafal macam nak exam esok... pastu bile nyanyi kantoi part last... terus kene reject... tension terus japar kaka kite... dah la susah nak tengok dia menyanyi.. rugi la korang..yang tak tengok.. hahahah

ikbal pulak nak lagu tu dapat lagu inggeris "bad days" hahaha hafal 40 minit bila baru nyanyi sebaris terus lupa... hahahah penat jer.. ye la kesian gak dia dari awal keje dia asyik nak menghafal jer.. mana leh tahan!







ni lagi la kerja gila... dah macam fear factor la pulak kene makan benda pelik... tapi halal la...heheheh team kite sume lepas... biasalah... dah kaki makan.. layan je laa..hahahah...
telur mentah, peria mentah , buah pelaga ,ikan bilis mentah, dan sebagainya...... dah la lapar dengan tak makan t/hari... sebab tu semua makan jer... hehehe asal hilang lapar dah... wakakaka..

6 comments:

najib said...

ceh mkn telur mentah pun xleh ker??....

bg aku laaa...1papan pun aku bole telan laaa...janji bkn yg busuk...telur mmg busuk..hahaha...
jgn bg yg rosak laa...hehehe

Anonymous said...

eyekkk geli aku

najib said...

geli per....???...

pasni kiter wat UNILLY FEAR FACTOR laaaa....

ok tk>>>>?????

hahahahaha

Anonymous said...

wei!!! aku nak masuk!!! buat makan makan cacing ok?? aku suke... hahaha

najib said...

cacing pe barang???.....

kiter wat mkn cicak ker ok gak...hehehe

it's me... said...

bab mkn jew dorng mmg teror,tgk pert jew da leh tau..sbb tu dorg meng...hhaha..stkt makn telur xde hal lh wei..
korg mkn tu cikai2 nye bnd jew..
nk wat unily vear fctor???
hhahaha...

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."