mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, April 29, 2009

Keputusan Pendapat Anda

Dalam satu pool yang dijalankan 36% dari 89 yang mengundi mahukan program seterusnya yang perlu diadakan ialah futsal... tidak kurang juga pada yang mahukan kelainan dengan mahukan program paintball...

InsyaAllah kedua dua program ini sedang dirangka.. dijangka kejohanan futsal uNiLLy's akan diadakan seawal bulan may atau jun ini... harap sabar menanti sebarang info mengenai kejohanan ini di blog ini....

berikut ialah keputusan undian...


apakah program seterusnya yang dicadangkan...



Futsal 36% (32 votes)

Paint Ball 31% (28 votes)

Tresure Hunt 13% (12 votes)

Badminton 8% (7 votes)

Rock Climbing 7% (6 votes)

Family Day 3% (3 votes)

Sukaneka 1% (1 votes)





Total Votes: 89

10 comments:

Anonymous said...

mejoriti yg vote laki,mmgla futsal akan menang...n blog ni pnuh dgn bola je...
errrrrrrrhhh..
boringla..knp xnak buka utk pompuan??
futsal pompuan x ramai le join..
sbb xtau main..hahaha
wat family day kan lg sronok..

najib said...

aik...bru jee aritu wat family day xkn nk wat lg...tu la genap 4taun....ishk3.....

futsal????...ok kiter da wat rangka kerja.....mgkin futsal kali ini akan di uruskn oleh saudara RAZALI.....hahahahahahhaa

man said...

buat bulan 6 ok............. Fenerbache akan kembali mgamuk!!!!

blogger said...

ceh sape la punye angkara yang benci sgt kat aku n blog ni gi undi byk kali kat membosankan tu....?? dah la tak lojik... online setakat ni baru 15 orang tapi undi dah 25 kali...


bosan sgt ke??

kalau bosan sangat ckp la nak buat apa???

jangan nak berselindung jer ....

najib said...

sabar jali...
kite teruskn jeee...
tu smua angkara org yg dengki...hehehe

bukhary said...

aku rs kita perlu pelbagaikan acara @ aktiviti dalam keluarga unilly's nie. btl jgk bagi yg x blh main bola blh main benda lain....1 lg dlm undian pon hny lelaki yg wat. jadi klu ade pompuan ajak mmbr2 pompuan yg lain dan lakukan undian agar dpt mengatasi sukan bola tue. aku rs pompuan yg aktif dan yang sukakan aktiviti yg lain dlm keluarga unilly's nie ramai jgk. jgn malu2 utk turun ikuti perkembangan family kita sendiri. bkn rugi pon kan... klu ade cadangan yg baik pon blh diutarakan pada sdr. Razali....sama2 membina keluarga yg kukuh.....

Anonymous said...

relax blogger..
kami sume sokong anda...hehehe..
truskan usaha..
yang kate bosan tu mgkn dengki atau sengaje nk cr pasal...
banyak fungsi blog ni utk mrapatkan kluarga kite,so same2 la kite mriahkan..

bapa unily said...

undian ini 99% adalah undian remaja lelaki klu jangkaan sy betul.remaja lelaki hanya membentuk 10% peratus dr rakyat unily. jadi klu nak ikut juga undian tu korang ajelah main beli hadiah bawa balik hadiah pun korang aje . klu nak buat biar semua merasa mcm acara bowling. ini pendapat ikhlas sy. futsal hanya utk remaja lelaki.byk lg acara lain yg leh eratkan unily.

bapa unily said...

treasure hunt satu acara yg tak pernah di buat dan boleh di ikuti dr budak 7thn hingga tua yg pakai kerusi roda pun leh ikut.jgn ikut suka dan sedap korang aje.blog ni pun veteran dan ramai wanita tak tahu ada kewujudannya.jadi undian korang mcm kundi aje. hehehehehehe

anak unilly.. said...

betul ke bapa unilly? Ayat panas mcm "ibu" unilly jer....

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."