mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, April 1, 2009

dan keputusannya....




barisan pengajur... razak dan rakan rakan....sedang mengemaskini keputusan sebelum pengumuman pemenang dibuat...



diantara hadiah yang menjadi rebutan para peserta



tasrip n rakan rakan sabar menanti keputusan........



dah mula tersenyum lebar bila unilly's jadi top 3... hahaha





pasukan unilly's satu mendapat tempat ke- 3 kejohanan... alhamdulillah.. hasil penat lelah akhirnya berhasil la jugak!! tahniah team jaapar!






dan akhirnya team unilly's 2 ditabalkan menjadi juara IM amaizing race 2009 ....
hahaha... satu kepuasan pada kami semua kerana berjaya membawa nama unilly's ketahap yang dihormati dan disegani...! semakin ramai mula mengenali unilly ... ada yang tanya macamana nak join unilly...hehehe macamana ek?? kah kah kah



gambar kenangan kedua pasukan unilly's......

9 comments:

Anonymous said...

tahniah buat team unilly! teruskan berjuang..haha

najib said...

hamper gn piala jer ker???...
kikikiki

Anonymous said...

tu la pasal.. dollar tarak ka???

takpe la.. bukan macam team futsal tu... makan sorang.. aku dengar pengurus pun diorang lupa lepas menang... betul ke?

pengurus said...

eh!...
aku xnk la duit tu...
dieorg yg penat main dieorg la berhak amik duit tu...hehe

kapten said...

caya la pengurus!!!...

Anonymous said...

kesian laa pengurus tu... aku rasa sejak dia jadi pengurus korang dah dua kejohanan.. 2-2 korang naib juara

kira hebat la dia!!!

korang patut rasa beruntung ada pengurus sehebat dia.. hahaa

Anonymous said...

hahaha...aku tau la pengurus watper jer???....

pe2 pun aku tabik najib punyer idea laaa...haha

pengurus said...

ye la mmg idea najib ... najib hebat bukan aku.. siapa la aku.. hehehe

pemint unily... said...

hahha...
ade pgurus tp bkn g tgk team die main pn??...tu pgurus ke??..lawk ar korg nie...pgurus sbuk gn hal die team die tnpa sokngn...tp ok gak ar dpt no 2...dri xdpt pape ken...lau smua trun bg sokgn aru lh bes..aru lh smgt dorg nk main..ni x?..stp kali ade tournmt sokgan pn xde...mne ade smgt nk main...tul x???

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."