mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Friday, March 19, 2010

selamat hari lahir..



BLOG uNiLLy's mengucapkan.....selamat hari lahir kepada Jamilah binti Hussin (19 March 2010) semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta berbahagia disamping keluarga tercinta..

ucapan dari warga uNiLLy's

Wish u happy b'day on this very special day. Wish u with good health,happiness and may Allah bless and fulfill all ur dream...Mrs Jemmy....
with love,
Omar Bawal


May ur b'day be as wonderful as u, may ur special day be surrounded with happiness, filled with laughter,warped with pleasure, brithended with fun and remembered with joy. god bless u and keep u happy, healthy and cheerful!!!
Happy Birthday!
Loving wishes from,
Jehan Omar+Sham+Alisha+Aariz


may god shower u with abundant blessing with lots of love n kisses. may god fulfill ur dream, and when ur b'day done,we hope u'll feel deep in ur heart, as ur birthday come n go, how very much u mean 2 us.....luv u so much! my luvly mum!!!
with lots of love,
Shahbina Omar+Ammani


Dearest Mum,
Many2 returns of the day. May u'll have great day and great year ahead. May the morning Sunshine always bring u happiness and the evening moonlight always be with u with joy n fun! we love u soooooooooooooooo much ma!!!
with lots of love,hug n kissess,
Asmah Omar


12 monts of happiness,
52 weeks of fun,
365 days of success,
8,760 hour of gud health,
525600 minutes of blessing,
many, many more Happy Returns of the day!!!
Happy Birthday!!!
with lots of love & wishes,
Azzizah Omar

14 comments:

najib said...

oit....

ucapan smua dlm bahase english ek??....

cmnie susah la org tua yg xtau english nk bace.....

walfermama da mgamuk td die on9 gn aku......die ckp xpdai english....

pe2 pun...

happy bufday yg ke.......?hehe

blogger said...

tu la pasal... selayang mama pun call aku bising tadi... aper citer ni???


happy bufday.....

wei najib... rajin ko komen... org 1st lak tu ... ko ngh tunggu nak komen ker selama ni??wakakakaka

najib said...

cntik skit....
smua org punye bufday aku gak yg komen...
ko tau nk post jeee...komen la skali bru org lain pon komen...

Sha-Bie said...

hehehe. thanks tuk ucapan tuk mak aku tu...hahha tak pe, ckp ngan mama2 tu nanti aku jumpa diorang kat kenduri aku buat kelas bahasa ingris kat diorang.senang sikit.wakakaka.

klu aku tulis dlm BM mesti tak ada sapa nak komen, nie sbb BI tulah buat meriah sikit....hahaha

Sha-Bie said...

mak aku tak bg, bg tau umur dia...dia kata tu harta peribadi dia(malu nak nganku sebenarnya)hahaha sorilah yer najib...wakakaka

Xske Klas.... said...

kelas lg???huhuhu

man said...

asal shabie komen, mesti die nk bukak satu klas....

najib said...

kelas vaaaaaa?????

adoi....

cian mama smua kalo duk blaja bahase ingeris skrg....
msti pasni smua mama dpt jodoh dr london...hahaha...

justin timberlake da minat gan mamaku....hehehe

ejen harta said...

umo rahsia ker??
harta peribadi ek??...
bole jual tak...
nk lelong laaa...haha

Sha-Bie said...

hahaha lawaklah ko nie najib, ko bayang kan kat kenduri mana2 mama kita berkepit ngan mamat omputih...hahahaha

najib lah yg bg aku semangat nak bukak kelas semua...dia yg paling perlukan bantuan...tak per tuk ko naib aku buat kelas free jer....wakakaka

Sha-Bie said...

ejen harta, tak yah nak lelong, mak aku bg free jer umur dia kat ko, dgn syarat ko tukar umur ko dgn dia...hahahaha mesti dia suka....hahahha

najib said...

aper tukar umo gan aku??....
ishk3...

tu mmg dharamkn...

xleh tkr umo gan laki laaa...

ppuan gn ppuan jer bole.....

hahaha

Sha-Bie said...

apa kah, ko nie najib....peninglah aku...

aReJuG said...

najib kantoi.....
hahahha....

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."