mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Tuesday, March 24, 2009

man utd terus malu....

man utd terus malu....

pasukan red syaitan terus menanggung badi kekalahannya dengan pasukan mabuk iaitu liverpool apabila dimalukan pula kali ini oleh pasukan kerdil iaitu fulham dengan 2-0

apa yang jelas ketika ini ialah impian red saitan untuk mengonddol 5 piala musim ini seakan akan semakin pudar dengan tekanan yang mereka alami sehingga pengurusnya sir alek pakinson terpaksa mengaku kalah dengan cabaran impian 5 pialanya musim ini!!!! kah kah kah kah

lain kali jangan sombong, bongkak , takbur,!!!!

eh... lupa lak... dah nama red saitan... mana geti sume ni ek..............................kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah

chelsea tersentak...

kekalahan pertama bagi pasukan chelsea selepas dikemudi oleh pengurus baru...
pasukan chelsea terlepas peluang keemasan untuk mengekori secara rapat pasukan red saitan apabila tewas mengejut 0-1 kepada pasukan yang sedang meningkat iaitu tothennam.

kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah .....walaupun chelsea tewas... aku tak sedih... kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah sebab kesedihan aku dan penyokong chelsea lain terubat sebab red saitan kalah lagi!!!!! kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah


liverfool mengganas!!!

pasukan liverfool mengganas dengan membelasah pasukan pilihan aston villa 5-0...
kemenangan ini dapat merapatkan kedudukan pasukan ini ditangga ke-2 untuk terus menekan red saitan dari belakang....

p/s: kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah senang jer... bagi la red saitan tu carlsberg.... korang kan satu kepala....kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah .... bg aku red saitan ker liverfool ker sama jer... 2x5 kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah tak heran la liverfool menang game malam tadi...kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah sebab game semalam boring... baik layan liga malaysia lagi gempak ....kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah


aresengal menang lagi....

pasukan aresengal menang lagi dengan jaringan 3-1 selepas berdepan dengan pasukan belasahan iaitu newcastle... kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah takde banyak yang aku nak komen pasal game ni..sebab aku langsung tak tengok kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah ... baik aku pi tido.... lagi best! kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah

Portsmouth 2 - 1 Everton
Blackburn 1 - 1 West Ham
Fulham 2 - 0 Man Utd
Stoke City 1 - 0 Middlesbrough
Tottenham 1 - 0 Chelsea
West Brom 1 - 1 Bolton
Newcastle 1 - 3 Arsenal
Wigan 1 - 0 Hull City
Man City 1 - 0 Sunderland
Liverpool 5 - 0 Aston Villa

6 comments:

anti red setan said...

seronoknye aku!!!! tak makan seminggu .....wakakaka

Sha-Bie said...

alah man utd dah biasa menang...smpi dah muak...bg peluang lah kat group kecil-kecilan terutama si Chelsea n liverpool semua tu...wakakaka

Sha-Bie said...

silap bukan group kecil2lan tp hingusan....wakakaka

najib said...

chelsea bkn tsentak tp da jd bodoh jap.....

man utd saje nk bagi rancak epl...

kalo menang piala cepat2 xbest laaa...

hahaha...

awas!!!!...pasni ellarum habis!!

Anonymous said...

ceh ... balik balik citer basi mu akan menang 5 piala!! bosan laa

man kacak said...

man utd bukan bodoh kejap, tp bodoh lame gler! Awas la sangat...

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."